Unsplash //

U posljednjih nekoliko tjedana izloženi smo jakom suncu i vrlo visokim temperaturama što posebno utječe na one koji imaju fragilnu kožu koja zbog narušene funkcije barijere vrlo burno reagira na vanjske utjecaje što još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti. Kako bi fragilna koža ostala zaštićena, A-DERMA ima odlično rješenje - PROTECT liniju za djecu i odrasle.

PROTECT proizvodi za zaštitu od sunca  osiguravaju  vrlo visoku zaštitu (SPF 50+). Odrasli mogu birati između nevidljivog fluida i X-TREM nevidljivog stika, kreme. Fragilnoj koži djece namijenjen je KIDS dječji sprej, kao i X-TREM nevidljivi stik. Za masnu kožu sklonu nastanku akni ili kožu sklonu atopiji PROTECT nudi posebno prilagođene proizvode. Tu je i obnavljajuća njega poslije sunčanja. 

PROTECT AD krema SPF 50+ jedinstveni je proizvod za zaštitu od sunca namijenjen koži sklonoj atopiji. Ultra-sigurna formula odlične podnošljivosti obogaćena je emolijentnim kompleksom. Patentirana inovativna djelatna tvar Barriestolide® iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, jača i štiti kožnu barijeru dok je patentirani sustav filtera fotostabilan te štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina. Zaštitni faktor 50+ i vodootpornost jamče optimalnu zaštitu. PROTECT KREMU nanesite prije izlaganja suncu i često ponavljajte nanošenje kako biste održali nivo zaštite. Pretjerano izlaganje suncu je opasno te se ne zadržavajte predugo na suncu.

A-Derma kao ekspert za zaštitu kože nudi rješenja za različite tipove fragilnosti (patološka i nepatološka stanja) za cijelu obitelj, od unuka do djedova i baka. U segmentu zaštite od sunca stručnjaci Laboratorija A-Derma osmislili su inovativan koncept, “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na tri razine štetnog djelovanjasunca:

1. A-Derma ŠTITI površinu kože. Prva razina je UVA/UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani* sustav zaštitnih filtara. Riječ je o ultra sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti s obzirom na to da sadrži optimalan broj filtara velike molekularne mase koji su fotostabilni i vodootporni.

2. Budući da nijedan sustav filtara ne štiti kožu od UV zraka 100 posto, potrebno je OJAČATI funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je inovativna djelatna tvar, Barriestolide, iz ulja izdanaka Rhealba zobi, čije je djelovanje na kožnu barijeru patentirano*.

3. Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba zobi, važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu jer djeluje kao antioksidans, čuva DNK molekule i detoksicira.

Ljepota