Promo //

Sunce volimo jer nam donosi dobro raspoloženje i blagotvorno utječe na organizam, ali samo ako pametno uživamo u njemu. To podrazumjeva svakodnevnu zaštitu od UV zračenja, bez obzira na godišnje doba ili vremenske prilike. Čak i kada sunca nema, treba prakticirati upotrebu zaštitnog faktora s obzirom na to da su UVA zrake prisutne tijekom cijele godine, čak i kada je oblačno. Adekvatna zaštita je posebice važna za djecu, jer ona provode mnogo vremena na otvorenom što povećava rizik od opeklina i drugih oštećenja koja nisu uvijek vidljiva.

Linija Anthelios, brenda La Roche-Posay sadrži čak tri različita fluida za lice s revolucionarnim Mexoryl filterom. Verzija proizvoda za masnu kožu i tonirani fluid, pravi su „beauty“ dodatak ovog ljeta, a tu je i posebno formulirani Anthelios UVMune 400 dermo-pediatrics, novitet na tržištu namijenjen najmlađima. Sa snagom Mexoryl filtera, ovaj proizvod pruža visoku SPF zaštitu od širokog spektra UV zraka i djeci omogućuje da uživaju u bezbrižnoj igri pod suncem. Osim toga, ovaj fluid je formuliran tako da odgovara i najosjetljivijoj dječjoj koži, uključujući onu sklonu atopiji.

Koža sve pamti

Nježna dječja koža zahtijeva posebnu njegu. Tanja je i osjetljivija u usporedbi s kožom odraslih, što je čini podložnijom oštećenjima uzrokovanim UV zrakama. Kako su ona kumulativna, jer koža „pamti“ sva izlaganja suncu, problemi se mogu manifestirati kasnije. To su najčešće različita oštećenja, prerano starenje kože, hiperpigmentacija i, u najgorem slučaju, rak kože. Kada je riječ o SPF zaštiti, kvaliteta samih proizvoda je od presudnog značaja i nije uvijek lako odabrati onaj koji odgovara specifičnim potrebama kože. To je i jedan od razloga zašto je La Roche-Posay, pionir na tržištu preparata za zaštitu od sunca, prvi izbor mnogih kupaca diljem Europe.

Linija Anthelios ovog brenda sadrži široki spektar proizvoda s vrlo visokim stupnjem zaštite i rezultat je više od 25 godina naprednih kliničkih istraživanja u polju zaštite od sunca i netolerancije kože na sunčeve zrake. Proizvodi s oznakom UVMune postali su bestseller ove linije zbog izuzetno visoke učinkovitosti i prilagodljivosti različitim tipovima kože. Tajna ujedno leži u moćnom filteru pod nazivom Mexoryl 400. Ovaj napredni sastojak je dizajniran da osigura izuzetno visoku zaštitu od ultradugih UVA zraka koji su posebno štetni, a pruža i sveobuhvatnu zaštitu od UV zračenja širokog spektra, čuvajući kožu sigurnom čak i tijekom najintenzivnijeg izlaganja suncu.

SPF koji matira i korigira i tonirani fluid

Nakon osnovne verzije nevidljivog Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Fluida koji je mnogima postao glavni saveznik u borbi protiv štetnih sunčevih zraka, La Roche-Posay nam donosi još dva fluida prilagođena specifičnim potrebama kože. Ako imate masnu kožu, znate koliko je važno pronaći proizvod koji ne samo da štiti, već i kontrolira sjaj i ne ostavlja ljepljivi osjećaj na koži. Dermatolozi iz La Roche-Posay laboratorija su kreirali formulu koja nudi idealno rješenje za ovaj problem i tako je nastao Anthelios UVMUNE 400 Fluid za masnu kožu SPF50+. Njegova glavna prednost je lagana, fluidna tekstura, uz nevidljivi finiš bez bijelih tragova, a namijenjen je osjetljivoj masnoj i mješovitoj koži. Osim zaštite od dubinskog oštećenja stanica, ovaj fluid pruža osjećaj suhe kože na dodir i daje mat efekt koji traje 12 sati, upijajući višak sebuma.

Za one koji vole što manje koraka u beauty rutini tijekom ljeta, odlično rješenje je Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+. On spaja zaštitu od sunca s laganim prekrivanjem, pružajući prirodan, blistav ten bez potrebe za dodatnim make-upom. 

Osnovna zaštita za sve tipove kože i dalje ostaje neprikosnoveni Anthelios UVMUNE 400 fluid lagane, nevidljive teksture koja se brzo upija. Ovaj fluid je savršen izbor za svakodnevnu upotrebu, bilo da se šetate gradom ili uživate na plaži.

A na plaži - Anthelios losion za mokru kožu

Anthelios losion sa SPF50+ sjajno je rješenje za vruće ljetne dane i uživanje na plaži, budući da je osmišljen da se lako nanosi na mokru kožu. Osim što je ispitan na alergije pod nadzorom dermatologa, ovaj ekološki odgovoran proizvod osigurava širok spektar vrlo visoke zaštite u prevenciji oštećenja uzrokovanih UVA, UVB, infracrvenim A zračenjem i zagađenjem.

Saznajte više o važnosti zaštite od sunca i cijeloj Anthelios liniji na službenoj stranici brenda i birajte kvalitetne proizvode koji će vašoj koži pružiti adekvatnu zaštitu 365 dana u godini. S naprednim dermatološkim formulama koje razvijaju stručnjaci brenda La Roche-Posay i raznovrsnim izborom proizvoda, možete biti sigurni da je vaša koža u najboljim rukama.

Ljepota