Sabrina Carpenter
Instagram //

Sabrina Carpenter

Polako završavaju godišnji odmori i zovu se frizerski saloni kako bi se kosa oporavila od mora i soli. To znači bojanje i šišanje, ali i mijenjanje cijelog izgleda. Vječno pitanje je napraviti ili ne napraviti šiške. Prednost je što zaista mogu izgledati stylish, ali zna se da trebaju često pranje i feniranje. Dok ste vi u razmišljanju, mi vam donosimo naš odabir nekoliko različitih stilova. 

Curtain šiške

Ovaj stil šiški je postao jedan od najpopularnijih stilova u zadnje vrijeme. Curtain šiške doslovno izgledaju poput zavjesa jer uokviruju lice s obje strane. Ovakve šiške su odlične ako ne želite potpuno ošišati kosu nego samo dati oblik licu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Curtainbangs (@curtain_bangs)

Baby šiške

Baby šiške su rezervirane samo za one najhrabrije. Ako nisu dobro stilizirane, mogu izgledati nezahvalno na licu. Radi se o tome da su šiške odrezane na otprilike pola čela ili do vrha obrva. Ovaj stil je odvažan i moderan, često se koristi za stvaranje dramatičnog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy (@amythehaircutter)

Shaggy šiške

Ovakve šiške su posebno poželjne kod onih koji se ne žele svakog dana opterećivati s peglanjem svake vlasi. Shaggy šiške su neuredne i često imaju volumena tako da pomalo lete s lica. Ne treba ih se toliko stilizirati kao prijašnja dva stila što znači da su lake za održavanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Šiške sa strane

Šiške za strane su također hrabri izbor. Traže puno vremena za namještanje, a teško će stajati bez laka za kosu ili mrvicu gela. Baš zbog ovog ćete vjerojatno svaki dan morati prati ili cijelu kosu ili samo šiške. Ovo je stil koji je kao i baby bangs statement i neće odgovarati svim oblicima lica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius)

Jane Birkin šiške

Francuska glumica, glazbenica i modna ikona Jane Birkin je bila poanta po svojim šiškama koje je nosila većinu života. Ovaj stil je sličan shaggy šiškama samo što ovima ne treba poseban volumen. Ključ je da su pramenovi kose ošišani neravnomjerno tj. da ne tvore jasnu liniju kada se kosa isfenira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Birkin (@janebirkinoff)

Ljepota