Kylie Cosmetics
Instagram //

Kylie Cosmetics

Izgled prirodne i zdrave kože je već godinama u fokusu makeupa. Ne stavlja se toliko naglasak na oči, a palete sjenila za oči gube na svojoj važnosti koju su imale prije desetk godina. Pošto se želi zadržati prirodni izgled, oči se naglašavaju tek rumenilima, bronzerima i eventualno olovkama i linerima. Skin tintovi su svake godine sve traženiji i brendovi se natječu tko će napraviti najbolju verziju i tako se smjestiti na prvih desetih mjesta najprodavanijih proizvoda u gigantu makeup industrije - Sephori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Izgleda da se tom logikom vodila Kylie Jenner jer je nedavno izbacila svoj Skin Tint Blurring Elixir. Proizvod nudi lagano do srednje prekrivanje i ima prirodni finish. To je zapravo ključ svih proizvoda ovakve vrste - ako je presjajan i ima veliku pokrivenost ili je pak potpuno mat, onda se vrlo lako detektira na koži lica. Ono što je poželjno s ovakvim proizvodom je apsolutno sve suprotno, a to je da treba biti gotovo nevidljiv. Ovaj skin tint ima u sebi hijaluronsku kiselinu koja koži pruža hidrataciju što je odlično za  suhe tipove kože. Kylie Cosmetics također tvrdi da zaglađuje pore, fine bore i teksturu te da stoji do 12 sati na licu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Ne čudi da je Kylie predstavila ovakav proizvod iz dva razloga. Prvi je da je ljeto i da rijetko tko nosi full coverage puder već većina aplicira samo malo korektora ili skin tinta. Drugi je što je Kylie na fashion weeku u Parizu u siječnju na modnoj reviji Jeana Paula Gaultiera došla s potpuno prirodnim makeup lookom. U fokusu je bilo baby pink rumenilo s malo breskvastih tonova te roze sjajne usne. Nakon godina nošenja teške šminke koja je uključivala sve od teškog contouring (sjenčanja) lica do umjetnih trepavica, bilo je pravo iznenađenje vidjeti ju s ovakvim lookom ispred bljeskalica fotoaparata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

Ljepota