Promo //

Kombiniranje proizvoda za usne ključno je za postizanje savršenog izgleda, barem ako se pita TikTok, pa tako na istom možete pronaći more videa u kojima brojne beauty stručnjakinje detaljno objašnjavaju koje sve proizvode koriste na usnama kako bi postigle željeni izgled.

Kako miksati proizvode?

Kombinacije najčešće uključuje neki određeni skincare proizvod poput ulja ili lip balma i naravno make-up proizvod kao što je olovka za usne, ruž ili sjajilo. Primjena balzama za usne ili hranjivih maski je ključna jer pomaže u održavanju mekoće i glatkoće usana, pa je to manje-više uvijek prvi korak. Zatim slijedi olovka za usne, a nakon nje kombinacija sjajila i tekućih ruževa za usne koji omogućuje stvaranje različitih efekata, od suptilnih i prirodnih, do hrabrih i dramatičnih. Završni dodir sjajila za usne ili prozirnog fiksatora osigurava dugotrajnost i sjaj, a on obično uključuje neku kombinaciju malke-up i skincare formule, pa tako najčešće sadrži sastojke poput Vitamina E ili i hijaluronske kiseline.

 

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She - Tyler, The Creator

 

U nastavku donosimo nekoliko naših osobnih favorita kada je lip combo u pitanju za besprijekoran izgled usana koje ćete obožavati:

Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner in Foxy Brown + Mac Velvet Teddy ruž + Gisou Honey Infused Lip Oil

Promo

Franky good šećerni piling za usne + Essence 8h Matte Comfort Lipliner (02 Silky Hazelnut) + CliniqueAlmost Lipstick Black Honey balzam za toniranje usana

Promo

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour (Pirate)  + Kiko Milano 3d Hydra Lipgloss (Clear)

Promo

Laneige Lip Sleeping Mask (Berry) +  Bobbi Brown Lip Liner Olovka za usne (Cocoa) +Melem Lips & Cheeks (dreamy rose)

Promo

Catrice Plumpin olovka u breskastoj nijnsi +  Essence Juice Bomb (Papaya)

Promo

 

Elle Beauty Awards