Sabrina Carpenter
Profimedia //

Sabrina Carpenter

Sinoć su se održale dugo očekivane VMA nagrade koje su slavile najbolje od najboljih videospotova i hitova ove godine. Očekivano, crveni tepih je bio izrazito zanimljiv, posebice zbog toga što VMA glase kao mjesto najeksperimentalnijih modnih kombinacija u kontekstu cijele sezone nagrada. Nas je ovoga puta oduševila Sabrina Carpenter, dobitnica nagrade za najbolju pjesmu godine, koja se pojavila u povijesno bitnoj Bob Mackie haljini.

Ovu je haljinu prva nosila Madonna na dodjelu Oscara 1991., na koju je došla s Michaelom Jacksonom. To je u ono doba pojačalo tračeve kako su kralj i kraljica popa u vezi, no to se na kraju ispostavilo samo kratkotrajnom avanturom u njihovim životima. Ipak, ono što nam je zauvijek ostalo su njihove spektakularne modne kombinacije, jedna od kojih se pronašla sinoć na Sabrini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Historic Pictures (@historic_imagery)

Iako su na izostali krzneni omotač i puno veći dijamanti, originalno inspirirani Madonninom heroinom Marilyn Monroe, moramo priznati kako je Sabrina Carpenter dobro utjelovila vintage estetiku i ponovo potvrdila kako zvijezde današnjice itekako obožavaju lov na što legendarnije i starije modne komade.

Moda