Madonna
Launchmetrics //

Madonna

Tjedan mode u New Yorku se polako privodi svom kraju, a u pretposljednjim danima senzacionalnih revija se pojavila i kraljica popa Madonna. Njeno pojavljivanje označava prvi dolazak na bilo koje modno događanje u nekoliko godina, a ne treba nas iznenaditi dolazak na Luarovu reviju na kojoj je ranije ove godine bila njena kolegica i diva Beyoncé.

Madonna se u prvim redovima našla s raznim svjetskim i njujorškim zvijezdama poput Aquarije, Shygirl, Amande Lepore, Dare Allen, Ice Spice i mnogih drugih. Ipak, Madonna nas je najviše zadivila svojom kombinacijom koju potpisuje upravo Luar.

Duga kaput haljina u boji devine dlake je imala prenaglašena, gotovo komična ramena, no na Madonni je to izgledalo senzacionalno, posebice u kombinaciji s crnim opernim rukavicama od lateksa. Osim toga, pojavila se s dva para naočala na glavi, ali i s već dobro poznatim modelom Luar torbice koja će vrlo skoro preuzeti titulu suvremene it torbice poput Lady Dior.

Nadamo se da će Madonna ove sezone posjetiti i europske tjedne mode, te priuštiti nam još ovakvih, iconic i dugo očekivanih trenutaka.

Moda