Jennifer Lopez
Instagram //

Jennifer Lopez

Okej, možda nije na razini princeze Dijane i njezine male crne haljine, ali Jennifer Lopez je definitivno svjesna utjecaja koji osvetnička haljina sa sobom nosi. Sjetimo se kako je prije nepunih mjesec dana objavljeno da se slavna pjevačica i glumica razvodi od svog supruga Bena Afflecka, a s obzirom na to da se od te vijesti baš i nije pojavljivala u javnost, možemo reći kako je Jennifer čekala savršenu priliku da zasja i pokaže svoju neuništivost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer se pojavila u haljini iz Couture kolekcije Tamare Ralph za jesen/zimu 2024. Metalik haljina do poda imala je otvore s obje strane, pričvršćene crnim baršunastim mašnama. Izrezi su otkrili taman dovoljno da pomognu Jennifer da jasno  i glasno poruči -  ovo više nemaš!

Premijera filma "Unstoppable" bila je značajan događaj, ne samo za Lopez, već i za cijelu ekipu i glumačku postavu. Ben Affleck, koji ima producentsku ulogu u filmu, bio je primjetno odsutan, a njegov dobar prijatelj i koproducent Matt Damon preuzeo je ulogu podrške projektu. Damon se, s Bobbyjem Cannavaleom, Jharrelom Jeromeom i Donom Cheadleom, pridružio Lopez na crvenom tepihu, gdje su svi zajedno pozirali za fotografe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Unstoppable" film prikazuje Jenniferinu svestranost kao glumice i producentice, a ovaj međunarodni filmski festival u Torontu pružio joj je savršenu priliku da još jednom dokaže kako je glumačka sila na koju itekako treba računati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Moda