Magali Concept Store
Fotografije: Sanja Jagatić //

Magali Concept Store

Magali Concept Store punih osam godina dobro je poznata adresa svim zaljubljenicama u profinjene modne komade s potpisom najaktualnijih svjetskih dizajnera. Smješten u Dežmanovoj ulici br. 4, iz sezone u sezonu podiže ljestvicu na zagrebačkoj modnoj sceni pomno biranim it komadima prestižnih brendova Wardrobe NYC, Camilla and Marc, Rohe, Blazé Milano, Extreme Cashmere i Magde Butrym.

Ponuda Magali Concept Storea zasniva se na statement komadima koje prati ženstvena silueta. Stvorili su vlastiti pogled na ženstvenost, oblikujući jedinstveni identitet svojih klijentica. Stvaraju suvremenu viziju romantizma u modi, povezuju prošlost sa budućnošću, minimalizam sa seksipilom, eleganciju s lakoćom i snagu s osjećajnošću.

Ulaskom u osmu godišnjicu poslovanja, Magali Concept Store dočekao je u novom ruhu. Za dizajn interijera zaslužan je Dean Franić, čija se vizija luksuznog concept stora poklopila sa željama klijenta da stvori prostor koji odiše luksuzom, a istodobno pruži osjećaj topline doma.

“Naša estetska vizija bila je nadahnuta luksuznim ambijentima elitnih butika i ekskluzivnih rezidencija svjetskih metropola. Korištenjem zidnih lukova, stvorili smo elegantan vizualni efekt prostranosti i raskoši. Mramorizirani zeleni i sivi oniks, kao dragocjeni materijali, dodaju dubinu i sofisticiranost prostoru. Namještaj u prostoru kombinira klasične retro elemente s modernim skulpturalnim dizajnom, stvarajući harmoničan spoj prošlosti i suvremenosti. Detalji poput police od ogledala i bogatih tkanina upotpunjuju ekskluzivni dojam prostora.” rekao je dizajner interijera Dean Franić.

Veste od najfinijeg kašmira, sakoi od najkvalitetnije vune i haljine pomalo seksipilnih silueta koje pažnju privlače statement komadima, sve to ove jeseni možete pronaći u Magali Concept Storeu, na staroj adresi, ali od sada u novom ruhu. Jesen je doba za uskakanje u nove it komade, a ako se želite osjećati ugodno u svojoj koži, a istodobno biti sretni, moćni i samouvjereni - Magali Concept Store je prava adresa za vas.

Lifestyle