Lady Gaga i Michael Polansky
Profimedia //

Lady Gaga i Michael Polansky

Palite alarme, Lady Gaga je stigla u Veneciju. Njen sinoćnji dolazak je itekako očekivan, pošto će njen film Joker: Folie a Deux imati svoju prvu premijeru upravo na Filmskom festivalu u Veneciji. S njom je stigao i Joaquin Phoenix koji ponovo utjelovljuje ulogu Jokera, ali i Gagin dugogodišnji partner i odnedavno zaručnik Michael Polansky.

Lady Gaga nam je 2018. pružila pravi spektakl na crvenom tepihu u Valentino couture haljini od ružičastog perja. Bez obzira na kišu, Gaga je tad bez puno razmišljanja istrčala na crveni tepih gdje je ovjekovječen jedan od najljepših i najupečatljivijih trenutaka festivala pred premijeru njenog tadašnjeg filma s Bradleyem Cooperom, Zvijezda je rođena. Ako se nas pita, to ju je zacementiralo u status ''majke''. Gaga je od svog samog dolaska na festival napravila spektakl kada se na brodu pojavila u uskoj crnoj haljini s kovrčavom plavom kosom u stilu talijanskih filmskih diva.

Ovoga se puta pojavila u malo više demure izdanju. Nosila je strukturalnu haljinu s polka točkicama američkog brenda L.A. ROXX s pripadajućim crnim čarapama i Celine naočalama.

Sigurni smo da nas očekuje pravi spektakl na crvenom tepihu, a premijeru filma i njen prvi izlazak na crveni tepih očekujemo već sutra!

Moda