taylor swift
Profimedia //

taylor swift

Svaki put kada se pojavi na utakmici svog partnera Travisa Kelcea, Taylor Swift privuče pažnju. Sve kamere su konstantno uperene u nju prateći svaki njezin pokret. Swift gotovo uvijek dođe u crvenim nijansama, jer je crvena boja Kelceovog tima. Kansas City Chiefsa. Ovaj tjedan je odjenula Vivienne Westwood set u tartan uzorku s modelom Grace Boots istog brenda. Ono što je najviše zaokupilo pažnju je njezin zaigrani makeup. Ova američka glazbenica se odlučila napraviti zlatne pjegice koje je spojila s crvenim ružem koji je postao jedan od njezinih zaštitnih znakova. And I got that red lip classic thing that you like kako kaže pjesma "Style." 

Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

Finish ruža je sjajan što nije njezin uobičajeni odabir. Obično je to mat ruž ili lagani tint. Oči je naglasila linerom na kojem je vidljiv ombre efekt u kojem se crna rastapa u smeđu. Kombinacija linera i crvenog ruža može izgledati previše glamurozno i nenosivo kao svakodnevni look, ali upravo zbog odabira tekstura, Swiftin look ne izgleda tako. Liner je izveden sa sjenilom što ga je smekšalo, a ruž nema oštre rubove upravo zbog sjajnog finisha. Obraze je odlučila naglasiti s malo ružičastog rumenila čisto kako bi licu dodala dimenzije i topline. 

Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

Zvijezda looka su ipak zlatne pjegice kojima je dodala twist inače klasičnom makeupu. Brend koji je zaslužan za ovaj proizvod je Fazit, mali brend u vlasništvu dvije mlade poduzetnice. Na Instagramu su otkrile da im je prodaja za 13 sati porasla za nevjerojatnih 2500 posto i to upravo zbog Taylor Swift. Tako je Fazit od relativno nepoznatog brenda postao jedan od najtraženijih samo zato što ih je glazbenica nosila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fazit (@fazitbeauty)

Prva asocijacija na ovakve kreativne lookove su glazbeni festivali. Međutim, zlatne pjegice su odličan izbor za partyje i čak za nadolazeću blagdansku sezonu. Ništa više ne asocira na blagdane od kombinacije zlatnog i crvenog. Znamo da se to razdoblje čini dalekim, ali vrijedi njezin look spremiti u mapu za makeup inspiraciju! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fazit (@fazitbeauty)

 

Ljepota