foreo supercharged overnight skin repair face oil
foreo //

foreo supercharged overnight skin repair face oil

Ovaj lagani i brzo upijajući serum s kompleksom kolagen peptida, poznat kao 'botox u bočici', kombiniran je s retinoidom nove generacije kako bi smanjio pojavu sitnih linija, povećao elastičnost i ojačao kožu.

TRIPLE-ACTION FORMULA

Kolagen peptidi su mali bioaktivni proteini dobiveni iz kolagena, koji se lako apsorbiraju u kožu. Oni djeluju slično botoksu, zaglađujući sitne linije i bore te poboljšavajući elastičnost kože, vraćajući joj mladenačku punoću. Podupiru obnovu oštećenih stanica kože i jačaju dermalni sloj, što doprinosi zdravijoj kožnoj barijeri. Također neutraliziraju slobodne radikale i štite kožu od oštećenja uzrokovanih vanjskim čimbenicima iz okoliša.

foreo supercharged triple action firming serum
foreo //

foreo supercharged triple action firming serum

Hidroksipinakolon retinoat (HPR) je napredni retinoid koji učinkovito ubrzava proces obnove kože, poboljšava teksturu i smanjuje staračke mrlje. Za razliku od retinola, HPR je manje iritantan i manje vjerojatno uzrokuje suhoću, ljuštenje i osjetljivost, što ga čini pogodnim za osobe koje teško podnose druge retinoide. Također potiče sintezu kolagena za čvršću kožu, otčepljuje pore i pomaže smanjiti proizvodnju sebuma i crvenilo. HPR je fotostabilan, pa se može koristiti i ujutro i navečer.

Transdermalni fleksibilni liposomi djeluju kao sustav isporuke za druge sastojke u njezi kože. Kada liposom dođe u kontakt s kožom, apsorbira se zajedno s aktivnim sastojkom koji nosi. Ova formula koristi posebno mekane i fleksibilne liposome, što im omogućuje bržu apsorpciju u kožu te učinkovitiju isporuku koristi svakog sastojka u dublje slojeve kože.

SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum može se koristiti s mikrostrujnim uređajima poput BEAR™ i LUNA™ 4 plus, što ga čini pogodnim za osobe bez osjetljive kože.

Formuliran s 90% prirodnih sastojaka, ovaj serum je bez mirisa, veganski, nije testiran na životinjama, dermatološki je testiran i prikladan je za sve tipove kože.

SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil

Dizajniran kako bi se borio protiv preuranjenih znakova starenja, SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil je hranjivi tretman koji djeluje dok spavate kako bi obnovili i pomladili svoju kožu.

Peptidi za učvršćivanje šalju signal koži da proizvodi više kolagena i elastina, pomažući u poboljšanju teksture kože te smanjenju sitnih linija i bora, čineći ten čvršćim, glađim i mlađim.

foreo supercharged overnight skin repair face oil
foreo //

foreo supercharged overnight skin repair face oil

Ulje avokada, koje obnavlja barijeru kože, pruža esencijalne masne kiseline i vitamine koji podržavaju obnovu i održavanje zaštitnog sloja kože, poboljšavaju zadržavanje vlage i štite od štetnih utjecaja iz okoliša, vodeći ka zdravijoj i otpornijoj koži.

Umirujuće ulje sjemenki japanske kamelije ima protuupalna svojstva koja smiruju iritacije i smanjuju crvenilo. Također je bogato oleinskom kiselinom, vitaminima A, B, D i E te antioksidansima koji dubinski njeguju kožu bez začepljivanja pora, ostavljajući ten mekanim i elastičnim.

Antioksidans vitamina E štiti kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i stresorima iz okoliša, pomažući u sprječavanju preuranjenih znakova starenja, poput hiperpigmentacije. Također dubinski hidratizira i njeguje kožu.

Formulirano s 99% sastojaka prirodnog podrijetla, SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil je bez mirisa, vegansko i nije testirano na životinjama. Dermatološki je testirano i prikladno za sve tipove kože.

Foreo triple action firming serum
foreo //

Foreo triple action firming serum

SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum i SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil najnoviji su dodaci luksuznoj SUPERCHARGED™ kolekciji koja ima sve što vaša koža treba da ostane mlada. Uključuje i esencijalni sprej namijenjen umornoj, dehidriranoj koži koja pokazuje prve znakove starenja (FOREO SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist), serum za lice koji učvršćuje kožu i potiče kolagen (SUPERCHARGED™ Serum 2.0), koncentrirani booster za područje oko očiju i usana (SUPERCHARGEDTM Eye & Lip Contour Booster), intenzivnu hidratantnu kremu (SUPERCHARGEDTM HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer), obnavljajuću noćnu masku (SUPERCHARGEDTM Ultra-Hydrating Sleeping Mask) te lagani serum za učvršćivanje tijela koji smanjuje izgled celulita (SUPERCHARGED™ Firming Body Serum).

Ljepota