Birkenstock
Insatgram //

Birkenstock

Čini se da je Birkenstock počeo pripremati nove proizvode za sve one koji se ne odvajaju od njihove obuće. Birkenstock Care Essentials na službenom Instagram profilu od kraja prošlog mjeseca postavlja teasere, ali ništa konkretno nisu napisali. Jučer su postavili kratki video ruku za kojim najavljuju liniju beauty proizvoda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Birkenstock Care Essentials (@birkenstockcareessentials)

U međuvremenu je postalo jasno što se događa. Birkenstock Care Essentials će lansirati kolekciju proizvoda za njegu stopala. Linija će se sastojati od krema, losiona, ulja, kamena za uklanjanje suhe kože i pilinga. Tvrtka ove godine slavi 250. godina postojanja i time su odlučili proširiti svoju ponudu. 

Birkenstock Care Essentials
Promo //

Birkenstock Care Essentials

"Ponosan sam što sada možemo proširiti našu jasnu predanost njezi stopala", rekao je izvršni direktor Birkenstocka Oliver Reichert. "Ulazak u segment brige o sebi ne znači samo proširenje naše ponude - radi se o osnaživanju naše zajednice da prihvati holističko blagostanje, a istodobno omogućuje hodanje onako kako je to priroda zamislila."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Birkenstock Care Essentials (@birkenstockcareessentials)

 

Nadalje, Birkenstock je pazio na održivost. Pakiranje ovih proizvoda je napravljeno od 100 posto recikliranog aluminija koji će se ponovno moći reciklirati. Staklene bočice će se također moći u potpunosti reciklirati.

Birkenstock obuća je zaista postala kultna. Naglasak se stavlja na njihove papuče za ljeto koje je Kate Moss nosila još u 90-ima, puno prije nego što su postale kultni klasik diljem svijeta. Ponovno su postale popularne na početku ovoga stoljeća zahvaljujući Gwyneth Paltrow. Danas ih nose praktički svi jer su udobne i zaista idu na gotovo sve. Nije rijetkost da ovaj brend surađuje s drugim dizajnerima poput Jil Sander, Manolo Blahnika, Proenze Schouler i Ricka Owensa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Birkenstock (@birkenstock)

Ljepota