L'erbolario
//

L'erbolario

Miris parfema može utjecati na vaše raspoloženje, na izgled, podići vam samopouzdanje, ali može vam osigurati i uspjeh. S povratkom u ured nakon dugog ljeta, važno je pronaći balans između osobnog stila i profesionalnog okruženja. Ured je prostor za suradnju i komunikaciju, pa je ključno odabrati miris koji neće biti preintenzivan ili napadan.

L’Erbolario – elegancija u bočici

L’Erbolario mirisi su poznati po svojoj sofisticiranosti i suptilnosti, čineći ih savršenim izborom za uredske dane. Njihovi parfemi sadrže pažljivo odabrane biljne esencije koje se lagano razvijaju na koži, ostavljajući nježan trag koji će oduševiti vas, ali i poštovati prostor vaših kolega. Širok spektar L'Erbolario mirisnih linija prožet je senzualnim, cvjetnim, svježim, aromatičnim, drvenastim ili voćnim mirisnim notama u koje ćete se odmah zaljubiti! Dio mirisnih linija prožet je unisex notama poput svježih, citrusnih, morskih, drvenastih, aromatičnih ili orijentalnih. Danas smo odabrali samo neke od onih parfema koje će zavoljeti i vaše kolegice i kolege u uredu.

Tea Leaves

L'erbolario
//

L'erbolario

U predivnoj, plavoj bočici, skrila se odlična kombinacija triju mirisnih efekata - citrusi, čaj i duhan. Egzotični Oolong čaj koji se najčešće uzgaja u Kini i Tajvanu vrlo je bogat antioksidansima, mineralnim solima i polifenolima koji pomažu u suzbijanju djelovanja slobodnih radikala, pridonoseći održavanju mladosti kože. Citrusi i vodena metvica daju svježinu, dok čitavu ovu mirisnu priču zaokružuje duhan. Parfem predivnog mirisa koji zagrijava srce i osvježava misli: baš poput ukusne šalice čaja. Zamišljen je kao unisex miris upravo zbog svog osvježavajućeg djelovanja.

L’Erbolario Notte a Tangeri

L'erbolario
//

L'erbolario

Ovaj mističan, zavodljiv parfem budi sva osjetila i podsjeća na tisuću i jednu noć. Od svježih, citrusnih nota koje otvaraju parfem, do zaokruženijih, jantarnih naglasaka, njegov nas miris prenosi u živopisnu, ali tajanstvenu atmosferu toplih, zvjezdanih noći u gradu.

L’Erbolario Beries

L'erbolario
//

L'erbolario

Jednostavan, citrusno-cvjetni-drvenasti parfem koji će probuditi vaša osjetila u eksploziji mirisa dragocjenih drva omotanih notama grejpa, naranče i crvenog papra. Dočarat će šetnju prirodom kroz mirisno voće, mirisne latice i aromatični miris šume. Miris je drven i nježan, idealan i za muškarce i za žene.

L’Erbolario Purple Rose

L'erbolario
//

L'erbolario

Parfem cvjetnog mirisa s tisuću latica crvene ruže, đurđice i irisa, uz neodoljivi dodatak citrusnih nota mandarine – pravo je čudo nježnosti i senzualnosti.

L'Erbolario Papavero

L'erbolario
//

L'erbolario

Parfem je suptilan i delikatan miris sa suptilnim voćnim i cvjetnim notama. Vesela, svježa i cvjetna nota nježnog maka prožima proizvode ove linije čije su formule sazdane od dragocjenih aktivnih derivata maka. Seoska priroda prožeta poljskim makovima obavijena je svježim, cvjetnim, ženstvenim i elegantnim notama maka. Orijentalni mak širi sanjivi, hipnotični, puni misteriozni miris, dok zavodljivi obavijajući miris dolazi od indijske davane i vodenog jasmina.

Ginepro Nero

Ginpero Nero
//

L'erbolario

Kao trčanje kroz mediteransku makiju. Miris koji evocira osvježavajuću senzaciju i opuštenu mušku eleganciju, te budi beskrajnu vitalnu energiju! Muževan miris s notama smreke, gorke naranče, elemija i cedrovine pratit će vas u svakom koraku. Parfem obogaćen notama smrekinih bobica, gorke naranče, elema, cedrovine i sumatrin benzoina. Muževan miris, hrabar i odlučan, svojim sastojcima nježno dočarava beskonačnu vitalnu energiju.

L'Erbolario Arancio

L'erbolario
//

L'erbolario

Za one koji žele pronaći harmoniju osjetila i duha L'erbolario Arancio je pravi izbor. Ovaj citrusni, kremasti uniseks parfem sadrži  citrusne note mandarine i gorke naranče dok je baza amber i vanilija. Obično su ljubitelji citrusnih nota ambiciozni i rođeni lideri, a osim toga L'erbolario Arancio u osunčanoj, narančastoj bočici obećava i dobru dozu sunčanog optimizma.

S L’Erbolario mirisima ne možete pogriješiti – oni pružaju idealan balans elegancije, sofisticiranosti i poštovanja prema onima oko vas. Sve L'Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

Fotografije: Marija Vukoja @Ormarija
Ljepota