Snoop Dogg
Instagram //

Snoop Dogg

Ove Olimpijske igre osim što su donijele uspjehe brojim sportašicama i sportašima, nemoguće je bilo ne zamijetiti odlične celebrity trenutke. Ne zna se točno čija je ideja da Snoop Dogg bude dio Olimpijskih igara, ali definitivno je da je svima priuštio puno smijeha u zadnja gotovo tri tjedna. Osim što je Pariz postao dom brojnim delegacijama, doletjeli su brojne poznate osobe koje su s tribina podupirale svoje sportaše i sportašice. U nastavku vam donosimo nekoliko najboljih trenutaka iz Pariza. 

Snoop Dogg i Michael Phelps

Snoop Dogg je skočio u bazen s Michaelom Phelpsom koji je osvojio 28 medalja. "Rekli ste raspon krila, snaga pluća, definitivno imam snagu pluća", rekao je Snoop. “Tijela su nam slična, Mike, mogli bismo biti blizanci!”

Kvalifikacije ženske gimnastike

U nedjelju  28. srpnja, mnoštvo slavnih se skupilo kako bi gledali kvalifikacije ženske gimnastike u umjetničkoj gimnastici. Zvijezda je bila Simone Biles koja nije prestala iznenađivati sve prisutne. Među njima su bili Lady Gaga, Jessica Chastain, Snoop Dogg, Greta Gerwig, Ariana Grande, Cynthia Erivo, John Legend, Chrissy Teigen, Nick Jonas i Anna Wintour. 

Snoop Dogg i Martha Stewart

Američki reper se ponovno trebao naći na ovom popisu jer je nemoguće iti zamisliti ove Olimpijske igre bez njegovih smiješnih trenutaka. Ovog puta je na konjske utrke išao sa svojom prijateljicom, kuharicom Marthom Stewart. Snoop ju je pozvao jer zna da voli konje te je otkrila da se on malo boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Lady Gaga

Iako ovo nije strogo trenutak s terena, urezao nam se u pamćenje. Nakon odličnog nastupa na otvaranju Olimpijskih igara, Gaga je iz automobila na ulicama Pariza zapjevala pjesmu "Remember Us This Way" is filma "A Star Is Born" u kojem je imala glavnu žensku ulogu. 

@parisstars_ Lady Gaga sings with her fans in paris  #ladygaga #viral #paris #celebrity #paparazzi #people  #olympics ♬ son original - ParisStars_

Natalie Portman

Američka glumica Natalie Portman je također gledala gimnastičarku Simone Biles u Bercy areni kada je osvojila zlato. 

Pop kultura