Simone Biles
Instagram //

Simone Biles

Simone Biles je jedna od najuspješnijih sportašica u svojoj kategoriji - gimnastici. Ima čak sedam olimpijskih medalja od čega su četiri zlatne. Biles je prepoznatljiva po svojoj besprijekornoj tehnici i pokretu wolf turn. Okret double layout with a half twist je što je dvostruki salto unatrag u ispruženom položaju s poluzaokretom prije doskoka je dobio naziv po njoj kada ga je izvela 2013. godine. Tada je imala samo 16 godina. Ovo je samo jedan od njezinih signature pokreta, a ima ih pet.

Osim toga, ona je Swiftie. Prije mjesec dana je isto odabrala "...Ready For It?" na vježbama za ovo veliko natjecanje. 

@alanathegreat gymnastics GOAT x music GOAT 🐐🐐   #girlpower #simonebiles #taylorswift #readyforit #reputation #gymnastics ♬ original sound - Alana D

Taylor Swift joj je pokazala podršku na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Tada se Biles odlučila povući sa natjecanja jer je imala problema s ozljedama i mentalnim zdravljem. Swift joj je na X-u napisala riječi podrške: „Plakala sam dok sam te gleda. Sretnica sam sam te mogla gledati sve ove godine ali ovaj tjedan je bila lekcija o emocionalnoj inteligenciji i otpornosti. Svi smo učili od tebe. Hvala ti!“

I ove godine ju je podržala preko društvene mreže X: "Puno puta sam ovo pogledala i još uvijek sam nespremna! Ona je itekako spremna!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Također, Biles se pojavila u promotivnom videu Olimpijskih igara koji je u pozadini isto imao pjesmu „…ready for it?“ te je na kraju pitala „Jeste li spremni?“. U videu se nalaze i drugi prestavnici i predsatvnice američkog sporta poput Noah Lyles, LeBrona Jamesa, Carisse Moore i Jaggera Eatona. 

Pop kultura