Charli xcx
Instagram //

Charli xcx

Ako ste mislili da je brat summer gotov, prevarili ste se! Čini se da je tek počeo sudeći po fotografiji na Instagramu koju je postavila Charli xcx prije nekoliko sati. Nagađa se da će joj se na deluxe verziji albuma pojaviti Billie Eilish. Ako se nagađanja ispostave ispravnima, ovo će biti prvo gostovanje na tuđem albumu od početka njezine karijere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

Charli xcx je svoj brat album izbacila 7. lipnja i od tada ne prestaje cijeli trend brat summera. Zelena boja je postala sinonim za ovaj cijeli trend koji označava življenje života punim plućima kao da ne postoji sutra. Osmišljavaju se outfiti s ovom bojom, pije se matcha, jede se zelena hrana, osmišljavaju se makeup lookovi, you name it. Magazin Pitchfork je prije tjedan dana brat summer proglasio mrtvim i Charli xcx je odgovorila na Instagram postom: "oh ? vidimo se sljedeći tjedan:)" Utjecaj ovog albuma je već vidljiv u različitim sferama društva. TikTok i Instagram su prepuni videa na kojima ljudi plešu točno određenu koreografiju na njezinu pjesmu "Apple" te se zbog toga zove Apple Dance. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

Nakon službene objave albuma, Charli xcx je izbacila verziju Brat and it's the same but there's three more songs so it's not. Jedna od tri pjesma je bila "Girl, So Confusing" s glazbenicom Lorde koja danima nije prestala puniti medijske stupce i raznorazne internetske kutke. iako vijesti za suradnju s Eilish, koja je u petom mjesecu izbacila studijski album "Hit Me Hard and Soft", još uvijek nisu potvrđene, veselimo se vidjeti što sljedeće dolazi iz brat studija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

Pop kultura