Instagram
@ladygaga //

Instagram

LG7 se bliži, a od sinoć znamo koji je zvuk Lady Gaga odabrala za svoj očekivani, sedmi studijski album. Lady Gaga je trenutno u Parizu gdje odmara nakon veličanstvenog nastupa za otvorenje Olimpijskih igara, a usput je gledala nekoliko sportskih natjecanja na Igrama, poput još jednog u nizu odličnog nastupa gimnastičarke Simone Biles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Dirnuta svakodnevnim darovima svojih pariških fanova ispred svog hotela, Lady Gaga je sinoć na Instagram priču objavila kako će izaći iz hotela i prisutnim obožavateljima pustiti dijelove dvije nove pjesme koje će se naći na njenom idućem studijskom albumu. Podsjećamo, na samom kraju njenog HBO specijala Chromatica Ball smo već imali prilike čuti prvi isječak iz njenih novih pjesama, a ova dva nova su nam došla kao ogromno i ugodno iznenađenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga Now 🃏 (@ladygaganownet)

Gaga je na krovu auta izvadila tablet spojen na zvučnike, te pustila nekoliko sekundi novih pjesama. Koliko smo uspjeli čuti od opće ekstaze fanova, sonično izuzetno podsjeća na Born This Way i ARTPOP albume, s atipičnim pop zvukom koji ima primjese techno i dance žanrova. Ugodno i dijelom očekivano iznenađenje je potvrda kako Gaga odlazi u potpuno novi glazbeni smjer, a već smo početkom godine čuli glasine kako surađuje s Gesaffelsteinom, francuskim producentom koji je poznat po ovakvom zvuku i koji je zaslužan za mnogobrojne hitove The Weeknda, Pharrella Williamsa i Kanyea Westa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga Now 🃏 (@ladygaganownet)

Nadamo se kako ćemo skoro dobiti još informacija o nadolazećem albumu, no jedno je sigurno - Lady Gaga će definitivno imati jedan od najboljih albuma ove godine.

Pop kultura