Del Core S25
Launchmetrics //

Del Core S25

Pedesetčetverogodišnjakinja je otvorila dugo iščekivanu Del Core reviju za proljeće/ljeto 2025. na Tjednu mode u Milanu u upečatljivoj bijeloj satenskoj haljini i apsolutno oduševila sve prisutne. Elegantna i odvažna haljina, imala je duboki V-izrez i lepršavu maksi suknju s naborima koji su naglasili Naominu gracioznu siluetu. Odvažni prorez do bedara otkrivao je njezine duge noge, dodajući suvremeni touch ovom klasičnom izgledu.

Njezina duga tamna kosa bila je puštena i zalizana iza ušiju, što je omogućilo da detalji haljine dođu do izražaja. S glamuroznom paletom šminke, Naomi je zračila samopouzdanjem dok je postavila ton za novu Del Core kolekciju, koja je naglasila sofisticirane tkanine i fluidne dizajne.

Del Core kolekcija za proljeće/ljeto 2025., pod vodstvom kreativnog direktora Daniela Del Corea, uspjela je spojiti strukturalnu eleganciju sa suvremenom senzualnošću. Naomi, koja više od tri desetljeća dominira modnim pistama, bila je savršen izbor za otvaranje revije, a njezina snažna prisutnost savršeno se uklopila u viziju brenda o odvažnoj, samouvjerenoj ženstvenosti.

Naomi je isti dan viđena i na Boss reviji, doduše u publici, ali je ostavila jednako snažan dojam sa svojom novom bob frizurom i sunčanim naočalama. Ironično, njezin izgled je sve prisutne posjetio na signature look Anne Wintour s kojom je Naomi samo nekoliko dana prije podijelila ne baš ugodan trenutak na dodjeli nagrada u New Yorku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dr.🧿Naomi Campbell (@naomi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli METAMAX NEWS (@metamax_news)

Izgleda da Anna Wintour nije jedina s kojom Naomi ima potencijalne nesuglasice jer, kako su brojni obožavatelji primijetili, Rihanna i Naomi se nisu pozdravile, pa čak ni pogledale, na posljednoj Alaïa reviji. Supermodel je kasnije objavio reels video sa stilistom Law Roachom u kojem dvojac navodno ismijava Rihannu, odnosno njezin look sa revije. Da stvar bude još luđa, upravo je Rihanna nosila look koji je bio referenca na onaj koji je 90-ih za brend nosila Naomi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Law Roach (@luxurylaw)

Kako god, Naomin trajan utjecaj na modu ostaje neosporan, a njezin nastup na Del Core reviji u Milanu samo potvrđuje da crna pantera i dalje vlada modnom scenom. 

Moda