Launchmetrics //

Jedan od ključnih komada koji dominira street style scenom i ove jeseni su neizostavne gležnjače. Ove svestrane cipele svake godine iznova potvrđuju svoj status modnog klasika; one su simbol stila i udobnosti koji savršeno balansira između funkcionalnosti i estetike. Bez obzira preferirate li elegantne modele s tankom petom, chunky varijante s debelim potplatima ili klasične kožne gležnjače, jesen 2024. donosi pregršt opcija za svačiji ukus.

Ključni trendovi za jesen 2024.

Ove sezone, gležnjače dolaze u raznim oblicima i bojama. Kao najpopularnije trenutno se izdvajaju gležnjače s debelim potplatom. Ovaj trend proteže se kroz posljednjih nekoliko sezona, a volimo ove chunky modele jer su inspirirani grunge estetikom. Osim toga, pružaju i nevjerojatnu udobnost, pa su idealan svakodnevni odabir. Uz njih, western estetika i dalje drži čvrstu poziciju u modnim krugovima. Gležnjače u kaubojskom stilu od brušene kože, sa šiljatim vrhovima i niskom petom, savršeno se uklapaju u ležerne, ali i trendi kombinacije. 

Kako ih nosimo ove jeseni?

Jedna od najvećih prednosti gležnjača je njihova svestranost. Možete ih nositi uz traperice visokog struka za ležeran look, a jednako dobro će izgledati uz midi suknje ili haljine. Za poslovne prilike, odaberite elegantne kožne gležnjače s malom petom, a      za sve ostale svakodnevne aktivnosti kombinirajte ih sa širokim hlačama i oversized kaputima. 

Jesen je savršeno vrijeme da se poigrate stilovima i dodate malo osobnosti svojim svakodnevnim kombinacijama, a stylish gležnjače, dobar su početak. U nastavku donosimo naš izbor najboljih gležnjača za jesen /zimu 2024.!

Elle Izbor

Moda