Kelly Rutherford i Amy Jackson
Launchmetrics //

Kelly Rutherford i Amy Jackson

Tjedan mode u Milanu jedan je od najiščekivanijih događanja u svijetu mode. Poznat po svojoj bogatoj povijesti, besprijekornoj izradi i dizajnerima koji pomiču granice, Milano je ultimativno odredište za sve poznate osobe iz modne i pop kulturalne sfere. Tako su dosadašnje kolekcije za proljeće/ljeto 2025. već privukle impresivan niz zvijezda, koje su donijele dodatni sjaj talijanskoj modnoj prijestolnici.

Milanske piste do sada su ugostile legendarne brendove poput Fendija, Marnija, Prade i Bossa na čijoj je reviji, između ostalih, bio i ambasador brenda David Beckham. Njegov dotjeran izgled savršeno se uklopio uz ostatak kolekcije, a osim njega, prvi red Bossove revije krasila je Naomi Chambel te glumac iz serije Emily u Parizu, Paul Forman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BOSS (@boss)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elle Italia (@elle_italia)

Fendi je također otvorio svoju reviju s impresivnim prvim redom, a glumica Shailene Woodley bila je jedna od zvijezda koja je privukla najviše pažnje. Uz nju, istaknule su se i Jade Thirlwall, Raye i Marina Abramović koje su također krasile prvi red svojim odmjerenim modnim kombinacijama. Marina Abramović viđena je i na Jil Sander reviji na kojoj je bio i američki pjevač Khalid.

Reper Jack Harlow i glumica Kelly Rutherford, zvijezda serije Gossip Girl, krasili su prvi red Marni revije, a pridružili im se i Maya Jama, te Anna Dello Russo.

Carey Mulligan, Simone Ashley, Letitia Wright i Sarah Paulson, prisustvovale su današnjoj Prada reviji, pa slobodno možemo reći da je što se tiče celebritija, Tjedan mode u Milanu dosad ispunio naša očekivanja. Kako se tjedan nastavlja, sve oči i dalje su uprete u Milano, čekajući da vide tko će sljedeći zakoračiti u središte pozornosti. 

@gala.fr #karina #careymulligan  #prada #mfw #tiktokfashion #tiktokmusic ♬ Beyonce - AMARNI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE Magazine (@elleusa)

Moda