Rosie HW
//

Rosie HW

Sigurno ste primijetili da se dokoljenke ove sezone nameću kao veliki modni hit. Od klasičnih crnih modela, preko onih mrežastih, brojni brendovi poput Dolce & Gabbane, Prade i Guccija, uvrstili su ovaj funkcionalni modni dodatak u svoje jesenske kolekcije. Njihova popularnost nas iskreno ne iznenađuje jer su cijelom prošlom sezonom dominirale najlonke, pogotovo one u crvenoj i bijeloj boji, pa je skroz očekivano da je sada došao red na dokoljenke i to one crne koje odišu seksepilom. 

Ovaj elegantan komad odjeće, koji seže do ispod koljena, daje poseban šarm jesenskim kombinacijama, bilo da ih nosite uz suknje, haljine, kratke hlače ili slojevite outfite. Uz pravi izbor materijala i uzoraka, dokoljenke uistinu mogu izgledati jako chic i cool, no baš kao i kod najlonki, mana im je to što se jako brzo potrgaju. E sada, kada je riječ o mrežastim dokoljenkama, tu smo otkrili jedan trik, odnosno koristimo one napravljene od gume koje je nemoguće potrgati i koje će vam sigurno trajati više od jedne sezone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Sweeney India 🇮🇳 (@sydney_sweeney.2)

No, kada govorimo o ostalim dokoljenkama, pronaći one kvalitetne je već malo teži zadatak. Wolford je luksuzni austrijski brend poznat po iznimnoj kvaliteti i dizajnu, a njihove dokoljenke traju sezonama. Calzedonia se također nameće kao brend s najkvalitetnijim dokoljenkama i najlonkama za žene na tržištu. Popularna talijanski brend nudi široku paletu najlonki u različitim bojama i uzorcima i izvrsna je opcija za trendi najlonke po pristupačnim cijenama. 

Falke je još jedan brend specijaliziran za elegantne i funkcionalne dokoljenke i najlonke. Posebno su poznati po najlonkama s oblikovnim efektima koje vizualno izdužuju noge, a dostupni su na Zalandu. Tu je još i Uniqlo u čijoj ponudi možete pronaći dokoljenke od pamuka i mješavina vune idealne za hladnija godišnja doba, kao i brend Burlington koji je prepoznatljiv po karakterističnom kariranom uzorku.

Svaka žena zna koliko je važno investirati u kvalitetne najlonke, pa u nastavku donosimo još nekoliko onih za koje smo sigurni kako će vam trajati godinama:

Elle Izbor

Moda