Launchmetrics //

Suknje s resama već su nekoliko sezona pravi hit, kako na modnim pistama, tako i u street style kombinacijama. Ovaj zabavan i dinamičan komad unosi pokret i teksturu u svaki outfit, pa je savršenim za sve one koji žele dodati dozu razigranosti i odvažnosti svojim jesenskim modnim kombinacijama. Iako su rese nekada bile isključivo vezane uz boho ili western estetiku, danas ih možemo vidjeti u različitim varijacijama. Stoga, suknja s resama nameće se kao idealan odabir za elegantne i svečane prilike, ali i za one nešto ležernije.

Ako ste se pitali kako najbolje stilizirati suknje s resama ove jeseni, u nastavku donosimo nekoliko savjeta i ideja za nošenje ovog mnogima omiljenog trenda:

1. Boho chic

Suknje s resama idu savršeno uz oversized pletene džempere li lagane bluze s etno printom. Dodajte ovoj kombinaciji još i cipele s niskom potpeticom ili gležnjače i postići ćete pravi boho izgled. Crossbody torba također je dodatak s kojim možete upotpuniti ovu kombinaciju, kao i šešir za postizanje potpune harmonije.

2. Večernja elegancija

Suknje s metalik resama, idealan su odabir za sve večernje prilike. Kombinirajte ih sa svilenom bluzom ili topom te elegantnim modnim dodacima, poput statement nakita ili clutch torbice. Jako chic!

3. Poslovna kombinacija

Možda su suknje s resama na prvi pogled nespojive s poslovnim okruženjem, ali uz ispravno stiliziranje, ovaj komad se može savršeno uklopiti u office look. Ključ je u odabiru suknje s finim, diskretnim resama koje nisu previše upadljive. Dodajte im klasičnu košulju ili sako i spremni ste za sve poslovne prilike ili neprilike.

4. Casual look

Za ležernu, svakodnevnu varijantu, suknju s resama možete kombinirati s jednostavnom bijelom majicom i kožnom jaknom. Ovaj look je idealan za opuštene šetnje po gradu ili kavu s prijateljicama. Ako ipak, više naginjete sportskoj eleganciji, suknju s resama možete upariti s udobnom hoodicom. Trendi tenisice također su dobar dodatak ovom izgledu. 

5. Suknja s resama i oversized komadi

Trend oversized odjeće već neko vrijeme dominira modnim svijetom, a suknje s resama odlično se kombiniraju s velikim, voluminoznim komadima. Pokušajte suknju s resama stilizirati uz oversized sako, kaput ili džemper. Ova kombinacija stvara zanimljivu siluetu koja je istovremeno sofisticirana i cool. Uz ovakvu kombinaciju, bitno je voditi računa o proporcijama, ako su gornji dijelovi voluminozni, suknja bi trebala biti nešto kraća i uža, kako biste postigli balansiran izgled.

Moda