Elena Dizdar
Launchmetrics //

Elena Dizdar

Hrvatska manekenka i influencerica Elena Dizdar poznata je po svom urbanom stilu koji predstavlja savršeni spoj elegancije i mladenačke zaigranosti. Trenutno je u Milanu na Tjednu mode, na kojem nam svakodnevno servira odlične street style lookove. Jedan takav je prije nekoliko dana nosila na Boss reviju, a upravo je taj look talijanski ELE uvrstio u svoj tekst o najboljim street style kombinacijama iz Milana. 

Moramo se složit s Talijanima jer Elena uistinu izgleda jako cool i chic. Manekenka je nosila prugastu košulju i cargo traperice srpskog brenda Batakovic koje je upotpunila visokim crnim čizmama na petu. Izgledu je dodala i crvenu, pletenu kravatu brenda My Choice, kao i glomazne Luene naočale i Gucci torbicu. Ono po čemu je ovaj look poseban je način na koji je Elena stilizirala sve navedene komade. Široke traperice uvukla je u čizme, a oversized košulju je raskopčala, kako bi kravata, koju je vezala kao šal, dodatno došla do izražaja. 

Što se frizure tiče, vješto ju je zavezala tako da izgleda kao voluminozan bob, a make-up je bio skroz jednostavan i prirodan. Ova urbana i chic kombinacija definitivno je jedna od boljih iz Milana ove sezone, pa Elena dobiva našu titula najboljeg look-a tjedna. Go Girl!

 

Moda