Instagram
@matthieu_Blazy //

Instagram

Matthieu Blazy već nekoliko godina vodi Bottegu Venetu u vrlo dobrom smjeru. Od osvježenih silueta koje se igraju s optičkim iluzijama materijala do torbica koje su apsolutno osvojile svijet, Blazy nad ostatkom svijeta mode prednjači i po pitanju cjelokupnog identiteta brenda korištenjem šaljivih ili bizarnih elemenata u svojim kampanjama. Vrlo vjerojatno se ugledao na Hermes, brend koji od samih početaka zna da estetika tihog luksuza, na kraju dana, ne privlači VVIP klijente koji se sa svojim novcem, pa tako i modom koju smo očajnički htjeli svesti u isključivo minimalističke ili ozbiljne vode, samo dobro zabavljaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthieu Blazy (@matthieu_blazy)

Nova kampanja za ovogodišnju zimsku kolekciju je snimana nedaleko od misterioznog kompleksa Area 51 u Nevadi, a sama ta informacija nam otkriva kako su teorije zavjera i popkulturalni spisi o vanzemaljcima središte ove kampanje. Od crvene haljine koja leti pored letećeg tanjura, do aridnog okruženja u koje su prije nekoliko desetljeća navodno pali prvi vanzemaljci, ova kampanja koja uključuje i poznatu manekenku Mariacarlu Boscono.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthieu Blazy (@matthieu_blazy)

Modni dodaci poput Andiamo torbice, naočala, te sve popularnijeg nakita brenda se pojavljuju na raznim vrstama kaktusa koji se mogu pronaći u američkim pustinjama. Osim neospornih it komada, Bottega Veneta ima najzabavniju i najmisteriozniju kampanju godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthieu Blazy (@matthieu_blazy)

Moda