Blake Lively
Instagram //

Blake Lively

Američka glumica Blake Lively danas slavi 37. rođendan. Godinama sve iznenađuje svojim modnim kombinacijama na crvenim tepisima. Lively je u više navrata kazala da nema stilista te da sve sama kombinira i organizira. Najpoznatija je po ulozi Serene van der Woodsen u popularnoj seriji "Gossip Girl" koja joj je donijela ogroman uspjeh. Serija se emitirala pet godina, od 2007. do 2012. godine. Osim toga, igrala je u filmovima poput "Café Society" Woodyja Allena, u oba dijela "The Sisterhood of the Traveling Pants" i trileru "The Shallows." Lively je odrasla u Los Angelesu u obitelji koja se već bavila showbizom pa je od malena odrasla u svijetu kojeg je na kraju odabrala kao profesiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Obožava kuhati i peći 

Lively je rekla da su Martha Stewart i Nigella Lawson njezine kuharske inspiracije, a Stewart je čak nazvala svojim idolom. Čak joj se pridružila u njezinoj kulinarskom emisiji The Martha Stewart Show kada su skupa ispekle tortu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cedric Grolet (@cedricgrolet)

Prvi put se poljubila ispred kamere 

Američka glumica je u jednom intervjuu otkrila da se prvi put poljubila kad joj je bilo 16. "Moj prvi poljubac bio je u filmu... bila sam tako prestravljena" ispričala je. 

Režirala je spot Taylor Swift

Lively i Swift su već godinama prijateljice, te je Swift čak kuma njezinoj djeci James, Inez, Betty i Olinu. Prije tri godine su udružile svoje kreativne snage te je Lively režirala spot za njezinu pjesmu "I Bet You Think About Me." Pjesma je bila dio trackliste na RED (Taylor's Version) albumu. U spotu se pojavio glumac iz Top Gun 2 Miles Teller i njegova supruga Keleigh Sperry. 

Završila je u Disney zatvoru

Lively je velika je obožavateljica Disneyja i odrasla je odlazeći u Disneyland svaki tjedan. “Kao mala sam išla u Disneyland dva puta tjedno" ispričala je. “Mama bi me izvela iz škole i odvela u Disneyland. Ali dobila sam zabranu pristupa Disneylandu godinu dana jer sam otišla u Disneyjev zatvor. Bila sam jako mlada, pa nisam bila odgovorana za to" našalila se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Pop kultura