Allana Davison
Instagram //

Allana Davison

Moć rumenila se čini nezaustavljiva. Glavni razlog je njegova sposobnost da trenutno osvježi lice i pruži zdrav, prirodan sjaj. Dok su prethodnih godina naglasak bio na konturiranju i jakim mat tonovima, današnji trendovi više su okrenuti prirodnom, no ''makeup-makeup'' izgledu, gdje rumenilo igra ključnu ulogu. Brendovi se natječu tko će osmisliti bolju formulu, ali posebno puno pažnje posvećuju pakiranju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Tako je Hailey Bieber izgradila cijelu priču oko imena rumenila pocket blush što nije uobičajeno. Obično se u naziv dodaje barem jedna riječ koja označava formulu poput glowy ili fresh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Rumenilo ne samo da dodaje toplinu i dimenziju licu, već i pomaže u postizanju mladenačkog izgleda. Također, moderni proizvodi dolaze u raznim formulama i u zadnjih nekoliko godina se s trona ne miču tekuća i kremasta. Razlog tomu je što se mogu aplicirati bez četkica i pružaju prirodni izgled.

@charlottetilbury ON-THE-GO PILLOW TALK MAGIC 💖 @kelechionuoha6  is using my NEW! PILLOW TALK LIP & CHEEK GLOW IN COLOUR OF PASSION #newproduct #charlottetilbury ♬ Summer-15s - SUDI

Ovu jesen će se nositi bordo rumenilo na obrazima i kapcima što je boja koju sve češće viđamo. Malo odvažniji će se odlučiti ovu boju staviti na oči, ali kao rumenilo može izgledati predivno ako se dobro izblenda na licu. Pronašli smo dupe burgundy rumenila koje je prošlu jesen postalo viralno na TikToku.

@thelifeofclarissaduh @elfcosmetics putty blush in Maldives. Thank me later 🫶🏼 #creamblushreview #creamblushes ♬ original sound - Clarissa Martinez

Šminka brenda e.l.f. je poznata po pristupačnim cijenama koja ne žrtvuje kvalitetne formule. Oba rumenila su izuzetno kremasta, jedino morate pripazniti na količinu proizvoda. Zbog intezivne boje, započnite s malo i onda prema željama i ukusu dodajte još boje. Uvijek je lakše dodati, nego uklanjati sve!

Ljepota