Profimedia //

Margot Robbie

Margot Robbie, osim što je poznata ispred kamere, hrabro korača u svijetu iza kamere. Prije točno deset godina je osnovala produkcijsku tvrtku s Tomom Ackerleyjem, Sophijom Kerr and Joseyjem McNamaraom. Nazvali su je LuckyChap koja ima povezicu s Charliejem Chaplinom, ali je Robbie rekla da se nitko ne može sjetiti kako su došli do nje. Prvi film koji je tvrtka producirala je "I, Tonya", tri godine nakon osnivanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LuckyChap (@luckychap)

Zadnje novosti su da će LuckyChap producirati film na temelju videoigrice Sims. Ovo nije prvi put da su se pojavile vijesti. Prije nekoliko mjeseci su počele kolati vijesti, ali je ovoga puta potvrđeno. Tako će ova kultna igrica iz 2000. godine prijeći s ekrana računala i mobitela na veliki filmski ekran. Film će režirati Kate Herron koja je režirala uspješnu Netflixovu seriju "Sex Education." 

Ipak, obožavatelji Simsa će se trebati strpjeti do sljedeće godine, jer će tek sljedeće godine objaviti više informacija, što se poklopilo s 25. obljetnicom postojanja ove videoigrice. Nedavno je objavljeno da LuckyChap također radi na adaptaciji društvene igre Monopoly o čemu se još ništa ne zna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LuckyChap (@luckychap)

Jasno je da Robbie želi producirati filmove koji imaju veliki doseg i utjecaj. Za Variety je rekla da želi napraviti više filmova koji imaju učinak kao Barbie. Uz to što je utjelovila Mattelovu lutku, upravo ona je bila jedna od 4 producenta tog ljetnog blockbustera. "Barbie" je uprihodio više od 1.4 milijarde dolara i nalazi se na 14. mjestu tablice najprofitabilnijih filmova svih vremena. Variety je prošlo ljeto procijenio da je Robbie samo od "Barbie" zaradila 50 milijuna dolara. Iste godine je LuckyChap producirao "Saltburn" Emerald Fennell koji je zaradio preko 20 milijuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LuckyChap (@luckychap)

Postoji priča da su se Robbie i trio nakon premijere filma "The Wolf of Wall Street" u pijanstvu odlučio osnovati firmu. To su zaista ostvarili, te su se svi troje zajedno preselili u kuću u Londonu u Claphamu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LuckyChap (@luckychap)

Pop kultura