Elle Beauty Awards
//

Elle Beauty Awards

Ponovno počinje novo izdanje ELLE Beauty Awards, prestižne nagrade koju ELLE posvećuje ljepoti, njezi kože, te svim proizvodima koji nas čine lijepima iznutra i izvana.

Prestižnu nagradu ELLE Beauty Award 2024. će, uz vaše zabilježene glasove, proglasiti i naš stručni žiri. Beauty znalci, profesionalci i stručnjaci su podijeljeni po kategorijama. Svi iz stručnog žirija za određenu kategoriju će proizvode detaljno i dugotrajno testirati, ispitivati i bilježiti njihovu kvalitetu i učinkovitost, te naposljetku donijeti konačnu odluku o tome koji se pokazao najboljim po svim parametrima.

Više od desetljeća, ELLE Beauty Awards je arbitar glamura, ljepote i sofisticiranosti. Događaj je to tijekom kojeg se zvijezde slažu, a ljubitelji svega lijepog ujedinjuju u slavlju onih najboljih iz beauty svijeta. I ove ćemo vam godine predstaviti najbolje od najboljih! Govorimo o vrhunskim brendovima koji se natječu svojim najboljim proizvodima i sa sigurnošću stoje iza svih svojih tvrdnji. Pridružite se našem stručnom žiriju i dajte svoj glas za vaš omiljeni beauty proizvod ovdje!

Nevena Rendeli Vejzović 

Nevena Rendeli Vejzović je novinarka,televizijska voditeljica, sociologinja, PR stručnjakinja, kolumnistica, event menadžerica i osnivačica agencije za odnose s javnošću i organizaciju evenata - Prime Time Komunikacije. Osim što stoji iza komunikacija projekata poput Weekend Media Festivala, Weekend Food Festivala, Sunset Sports Media Festivala, od 2023. godine idejna je začetnica i organizatorica Women’s Weekenda u Rijeci. Uz to, mama je tri djevojčice, trkačica i svjetska putnica.

Nevena Rendeli Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović

Silva Stojanović

Profesionalna je makeup umjetnica i uspješna poslovna žena. U svojih 25 godina iskustva u makeup-u i stylingu surađivala je s brojnim imenima u beauty, glazbenoj i filmskoj produkciji (Robbie Williams, Zhang Ziyi, britanski režiser spotova Jake Nava, Sonia Nava, Tatjana Patitz, dugogodišnji poslovni partner Boris Čavlina, Wafic Saab i dr.). Od tuzemnih projekata ističe suradnju sa Novom TV: sa svojim kolegama maskerima zaslužna je za 8 sezona maski koje smo gledali u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, a 3 godine je vodila team zaslužan za makeup/hair/styling zan emisiju INMagazin. Već je 15 godina vlasnica je prestižnog Makeup Učilišta ‘Ministry of Beauty’ kojeg ove godine upisuje 20. generaciju makeup artista. Od 2020. je samo za dm_hrvatska osmislila i provela poseban program za dm beauty savjetnice, te kao vanjska kreativna direktorica isporučila više od 80 kratkih makeup video uradaka i reelsa za dm_hrvatska social media potrebe. 

Silva Stojanović

Silva Stojanović

Slobodan Velicki 

Slobodan Velicki kolekcionar je i ljubitelj parfema već preko 30 godina. Poliglot, zaljubljenik u niche i nesvakidašnje parfemske brendove, te brend manager i dizajner nakita u brendu Robert Sever. Kroz svoje kolumne u parfemskom svijetu, trudi se čitateljima prikazati da parfem nije samo miris, već nešto puno više od toga.

Ana Volk 

Ana Volk je osnivačica i vlasnica Estere, poliklinike za opću i estetsku dermatologiju te venerologiju koju je pokrenula sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, dermatologinjom dr. Majom Kolić. Ana je diplomirala ekonomiju u Beču na Wirtscahftsuniversitaet Wien te se školovala i u Americi na sveučilištima UCLA i Cornell. Prije osnivanja Poliklinike Estera, Ana Volk je izgradila korporativnu karijeru u hotelijerstvu kao članica upravnog i nadzornog odbora hotelske kuće Bluesun Hotels & Resorts gdje je bila odgovorna i za pokretanje wellness centara u nizu hotela. Osim toga radila je i na osnivanju i pokretanju rada jedne specijalne bolnice. Snažan osobni interes za sve iz područja zdravlja i ljepote kože, te bogato iskustvo iz hotelijerstva sa strašću pružanja vrhunske usluge pretočila je u Esteru, prvu adresu u Zagrebu za kvalitetu kože i estetiku prirodnog izgleda. Ana strastveno isprobava tretmane po svijetu i donosi u Esteru najsigurnije i najefikasnije pro- age protokole uvijek se vodeći maksimom - prvo zdravlje, onda ljepota.

Ana Volk

Ana Volk

Marijana Batinić

Marijana Batinić već je u srednjoj školi počela je volontirati na lokalnoj televiziji, iz čega se rodio projekt 'Po ure torture', satirična emisija koja se kasnije emitirala na HRT-u i Novoj TV. U međuvremenu je diplomirala na Pravnom fakultetu te školi Callegari, smjer dizajna interijera. Godine 2011. dolazi na RTL, prvo kao voditeljica showa 'Ljubav je na selu', a zatim i niza drugih projekata, poput reality showova  ‘Big Brother 'Survivor', kviza 'Tko će ga znati' i magazinske emisije '10'. Posljednjih nekoliko godina vodi nagrađivani show 'Život na vagi', a u 2022. i kulinarski show '321 Kuhaj'. Usporedno s televizijskom karijerom, počinje i njezin uspon na digitalnim mrežama, a od 2016. Marijana se odlučuje posvetiti Instagramu te u kratkom vremenu postaje prepoznatljivi lifestyle content creator (moda, putovanja, dizajn interijera, beauty, majčinstvo i televizija). Zaštitno je lice brojnih brendova.

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Elena Dizdar 

Elena Dizdar, 26-godišnjakinja, model, influencerica i pravnica, kroz deset godina svoje karijere u modnoj i beauty industriji stekla je obilje iskustva. Gotovo da nema proizvoda koje nije testirala u potrazi za savršenim rješenjima za njegu kože i izgled. Vjerna filozofiji 'manje je više', uvijek stavlja naglasak na preparativnu kozmetiku koja njeguje kožu iznutra, dajući prednost njezi nad dekoracijom. Uz to, strastvena je ljubiteljica parfema, uživajući u pronalaženju mirisa koji odražavaju njezin jedinstveni stil i osobnost.

Elena Dizdar

Elena Dizdar

Ivan Ilić

Poznat kao uspješni modni kritičar na TikToku pod alijasom Đani V, Ivan Ilić je web urednik hrvatskog Ellea te posjeduje nepresušno znanje o modnoj industriji i njenim brojnim kompleksnim fenomenima. Osim mode, veliki je poznavatelj parfemske povijesti, niche brendova, te razumije važnost parfema u kontekstu modne kombinacije ili osobnosti. Ne plaši se naizgled čudnih ili odbojnih parfemskih nota, a svakom parfemu pristupa s istovremeno analitičkim i otvorenim umom.

Ivan Ilić

Ivan Ilić

Ljiljana Hlupić

Doc.dr.sc. Ljiljana Hlupić vlasnica je estetske ordinacije Beauty & Beyond u kojoj primjenjuje metode iz područja regenerativne estetike. Pored već poznatih metoda i minimalno invazivnih tehnika u estetskoj medicini koje docentica primjenjuje u svom svakodnevnom radu, specijalizirala se i za minimalno invazivne tehnike s kojima se otključavaju regenerativne sposobnosti tijela i kože. Naročito se fokusira na tehnike obnavljanja površine kože korištenjem topikalnih faktora rasta, egzosoma i drugih regenerativnih supstanci s ciljem postizanja osvježenog i mladolikog izgleda kože nastalom zahvaljujući njihovom rezultirajućem strukturalnom poboljšanju. 

Ljiljana Hlupić

Ljiljana Hlupić

Iva Gradišer

Iva Gradišer trenutačno je modna urednica hrvatskog izdanja magazina Elle. Diplomirala je modni dizajn na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a niz godina radi kao stilistica u najvažnijim domaćim medijima. Jednako ju privlače tisak, web i televizija, a kao stilistica je zaslužna za modne kombinacije brojnih domaćih celebrityja. 

Iva Gradišer

Iva Gradišer

Mijo Majhen

Mijo Majhen jedan je od najpoznatijih frizera u Hrvatskoj, s više od 15 godina profesionalnog iskustva u rasponu od uredničkog i naslovnog stiliziranja, modnih revija, snimanja reklamnih marki, snimanja promotivnih reklama kao i edukacije u pokaznim tečajevima šišanja i njege kose. Vješt i visoko motiviran za nove inovativne pristupe i njihove moguće primjene u modnom polju. Dobio nominaciju na Elle Style Awards Hrvatska. Imao je priliku raditi i na tjednima mode u Milanu, Parizu i Londonu s Luigijem Murenuom, Jamesom Pecisom, Samom McKnightom, Jawarom, RAmonom Eschbach, Eugeneom Souleimanom i Cyndijom Harvey.

Mijo Majhen

Mijo Majhen

Paola Božiković

Paola Božiković mlada je studentica koja uspiješno balansira studiranje komunikologije i rad u redakciji Ellea. Najviše interesa ima za modu, ali nije jos stran ni svijet ljepote budući da redovito prati trendove na društvenim mrežama i sama voli dobru njegu kože lica. Iako je novinarstvo njezina primarna strast, također pokazuje veliki interes za društvene medije, koje vidi kao izvrstan kanal za izražavanje kreativnosti.

Paola Božiković

Paola Božiković

Jelena Perić

Jedna od najuspješnijih hrvatskih influencerica, Zagrepčanka Jelena Perić, multitalentirana je ekonomistica, vizažistica i majka četverogodišnjeg sinčića. Karijeru je započela kao vizažistica, godinama objavljujući svoje radove na društvenim mrežama. To se pokazalo kao pun pogodak jer su njezine radove primijetili najveći profili, što joj je omogućilo povećanje broja pratitelja pa je tako postala prva influencerica koja je dosegla impozantnu milijunsku brojku pratitelja. Iako je isprva bila usmjerena na strano tržište, gdje se i afirmirala, danas Jelena više uživa raditi za domaće tržište. Ovdje se osjeća ispunjenije i cijeni sve što ono nudi, što dodatno obogaćuje njezin profesionalni put.

Ivona Čulo

Doc.dr.sc. Ivona Čulo od studentskih dana stječe iskustvo u najpoznatijim medijskim kompanijama u Hrvatskoj. Nakon početaka u Večernjem listu, osam godina radi u Jutarnjem listu, 14 godina u Adriji Mediji Zagreb na pozicijama glavne urednice, direktorice magazinskih izdanja te izvršne i generalne direktorice, a kasnije osniva svoje medijske tvrtke u čijem su fokusu osobni odnosi s javnošću, izdavaštvo (Elle Hrvatska) te digitalni mediji (Mixer.hr). Osim toga, docentica je komunikacijskih znanosti te v.d. pročelnice Odjela komunikologije, medija i novinarstva na Sveučilištu Sjever, gdje od 2012. godine radi na kolegijima Web design, Mrežno novinarstvo, Infotainment, Poslovanje i menadžment u medijima, Upravljanje kreativnim industrijama, a u užem području istraživačkog interesa su joj teme vezane uz medije i novinarstvo u digitalnom okruženju, posebice lifestyle novinarstvo, menadžment u medijima, održivo novinarstvo te osobni odnosi s javnošću i kreiranje imidža. 

Ivona Čulo

Ivona Čulo

Ana Bat

Ana Bat je 2003 godine. diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smjer Marketing, a u 2012. završila poslijediplomski studij Poslovnog upravljanja (MBA) na istom fakultetu te stekla titulu magistra znanosti. Započela je karijeru u neprofitnom sektoru u udruzi NIT gdje je 3 godine radila na izgradnji kapaciteta udruga mladih, izradi strateških planova za organizacije i održavanje treninga i radionica. Karijeru je nastavila na managerskim pozicijama u raznim korporacije – Raiffeisen, A1, Erste banka, Mastercard i Designer Outlet Croatia.Stekla je iskustvo u različitim industrijama, ali i različitim aspektima marketinga i odnosa s javnošću: izrada strategija, upravljanje brandom, upravljanje komunikacijom, upravljanje svim digitalnim kanalima… Pored navedenog radila je i kao konzultant i project manager te je imala priliku koordinirati veliki broj suradnika. Paralelno s korporativnom karijerom pokrenula je 2010. prvi fair trade kafić i trgovinu u regiji, Muzungu, sa željom da podigne svijest o fair tradeu i pomogne samohranim majkama iz Ugande.  Ana je trenutačno Direktorica prodaje i marketing za Elle Hrvatska, a paralelno vodi i agenciju za photo i video produkciju te marketinško savjetovanje. Veliki je radoholičar, uvijek je znatiželjna, širokih interesa, a posebno uživa u putovanjima i otkrivanju novih stvari. Bez obzira na iskustvo i godine povremeno još uvijek naivna i vječni borac protiv nepravde. 

Ana Bat

Ana Bat

Tamara Žaja

Tamara Žaja je specijalistica stomatološke protetike, za transformacije osmijeha i zubne ljuskice. Nakon bogatog dugogodišnjeg iskustva u vodećim dentalnim klinikama, odlučila je osamostaliti se i u travnju otvoriti svoju, Le Clinic stomatološku kliniku. Njen se rad temelji na visokoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu i stalnom educiranju, a velik broj zadovoljnih pacijenata Le Clinic svrstavaju u sam vrh estetske stomatologije.

Petra Bianco

Bivši model i učiteljica joge, Petra Bianco, cijeli život proučava vezu između tijela i prirode. Zaljubljenica je u prirodnu kozmetiku, veganka i majstorica pranayame. Ima široko iskustvo rada sa svjetskim brendovima, ali i malim lokalnim brendovima temeljenim na ljekovitim namirnicama Indokine. Vela je ljubiteljica prirodne kozmetike.

Petra Bianco

Petra Bianco

Daria Lorenzi Flatz

Daria Lorenzi Flatz, jedna je od najpoznatijih i najtalentiranijih hrvatskih glumica.  Diplomirala je na Alademiji drmaske umjetnosti u Zagrebu 1999. godine, a poslije diplome postala stalna članica ansambla Teatra Exit. Zatim je od 2004. godine bila stalna članica ansambla Teatra &TD. Od 2008. do 2011. godine postaje dio stalne postave glumaca u Gradskom kazalištu Trešnja. Daria je 2011. godine postala je članica Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu.Dariju smo imali prilike gledati u ulogama Nore (Nora/Kuća lutaka), Nataše Ivanovne (Tri sestre) i Ane Andrejevne (Revizo) kao i u seriji 'Kumovi' te filmovima 'Mater','Oprosti za kung fu', 'Nek ostane među nama' i brojnim durgima. Dariji je fizički i eksperimentalni teatar ishodište, a vlasnica je kultnog studija 4sobe. Također, poznata je po svojoj ljubavi prema treningu i radu na tijelu te osvještavanju žena koje su u perimenopauzi i menopauzi. 
Daria Lorenci Flatz

Daria Lorenci Flatz

Jelena Veljača

Glavna urednica Elle Hrvatska, Jelena Veljača, poznata je po svojim kolumnama u kojima se dotiče ženskih prava i pitanja, te aktivističkom radu na području rodno uvjetovanog zlostavljanja. Zaljubljenica je u modu i ljepotu. 
Jelena Veljača

Jelena Veljača

Sara Mustapić

Iako je po zanimanju magistra edukacije talijanskog jezika i filozofije, Sara Mustapić učionicu je zamijenila redakcijom svjetski poznatog ženskog časopisa ELLE i portala Mixer.hr.  Veliki je zaljubljenik u glazbu, lifestyle i sve što nosi dinamika modernog života. Rad u medijima pruža joj priliku da tu strast pretvori u profesionalnu prednost.
Sara Mustapić

Sara Mustapić

Ante Pažanin

Ante Pažanin dugogodišnji je frizerski stilist čiji je profinjeni osjećaj za modu oblikovan kroz profesionalne edukacije i seminare u Londonu, te iskustvo rada kao asistent na različitim snimanjima. Njegovo bogato iskustvo omogućilo mu je da prenese svoju strast i ekspertizu u svoj novootvoreni salon Studio TE.
Ante Pažanin

Ante Pažanin

Saša Joković

Saša Joković jedan je od najpoznatijih vizažista u Hrvatskoj. Završio je Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer ekologija, ali profesionalno se bavi make up-om preko 10 godina. Surađuje sa svim vodećim modnim magazinima i javnim osobama te na svim vodećim radio i televizijskim projektima i sapunicama, raznim kampanjama te revijama. Službeni je šminker Chanela za srednju Europu te suvlasnik make up škole Vrban & Joković.
Saša Joković

Saša Joković

 

Elle Beauty Awards