Profimedia //

Za koji dan gotov je Filmski festival u Veneciji, a iako je ove godine isti obilježilo nekoliko jako dobrih lookova, moramo se složiti s ostatkom Interneta i titulu najboljeg looka tjedna dati Amal Clooney. Britanska odvjetnica na crvenom tepihu se pridružila svom suprugu, Georgeu Clooneyju koji je promovirao najnoviji film Wolfs, u kojem glumi i Brad Pitt.

Amal, poznata po svom besprijekornom stilu, zračila je elegancijom u nježnoj žutoj haljini koju potpisuje Versace. Haljina bez rukava imala je lepršavu suknju od fine mrežaste tkanine, rebrasti korzet i delikatnu čipku na dekolteu koja je dodala romantičan ton cijelom izgledu.

Kombinirala je haljinu s parom visećih bisernih naušnica, koje su se savršeno uklopile u nježne tonove haljine, a u ruci je nosila elegantnu clutch torbicu brenda Judith Leiber. Na nogama je imala cipele brenda Aquazzura, a njezin make-up bio je lagan i svjež, s malo rumenila i svjetlucavim sjenilom koje je naglasilo njezinu prirodnu ljepotu. Posebnu pažnju privukla je njezina duga raspuštena kosa, pa je Amal, pored supruga, izgledala kao prava božica. 

Samo nekoliko dana prije ovog zadivljujućeg pojavljivanja, Amal je viđena u jednako elegantnoj haljini američkog brenda Bach Mai. Plavu svjetlucavu haljinu iskombinirala je s visećim naušnicama brenda Cartier i već spomenutom clutch torbicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lounge Mag Arabia (@loungemagarabia)

Odvjetnica je Veneciju napustila upravo onako kako je i došla, sa stilom, u narančastom kombinezonu bez rukava s visokim ovratnikom koji joj je padao s vrata na bedra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amal Clooney (@amal.ramzi.alamuddin.clooney)

Kao jedan od najomiljenijih holivudskih parova, Clooneyjevi nastavljaju očaravati obožavatelje, a svi Amalini lookovi s Filmskog festivala u Veneciji ostali su zapamćeni kao jedan od vrhunaca ovog događaja.

Moda