Model x QMS Firming Collagen Lotion
//

Model x QMS Firming Collagen Lotion

Nakon dugih sunčanih dana provedenih na plaži ili u raznim vanjskim aktivnostima, naša koža često zahtijeva posebnu njegu kako bi ostala zdrava, hidratizirana i blistava. Izlaganje suncu može uzrokovati dehidraciju i oštetiti kožu, što čini nužnim dodatnu pažnju i obnovu. Zato kreme i losioni za tijelo postaju neizostavan saveznik u očuvanju njene vitalnosti i ljepote, osobito tijekom ljetnih mjeseci.

Kako bismo koži nakon sunčanja pružili potpunu njegu, važno je odabrati kreme koje je hidratiziraju, umiruju i obnavljaju. Za to su idealne kreme obogaćene shea maslacem i hijaluronskom kiselinom, poput Body Balance kolagen losiona za tijelo luksuznog njemačkog kozmetološkog brenda QMS Medicosmetics. Shea maslac dubinski hidratizira kožu, čineći je mekom i glatkom, dok hijaluronska kiselina pomaže u zadržavanju vlage u koži, što joj daje svježinu i elastičnost.

Body Balance kolagen losion za tijelo sadrži snažan Neotec A15 kompleks, zajedno s kombinacijom ulja murumuru maslaca, marula ulja i shea maslaca, koji njeguje kožu i jača njezinu elastičnost. Posebno formuliran za zrelu kožu pod stresom, Body Balance losion pruža potrebnu vlagu i podršku u očuvanju lipidne barijere. Redovitom upotrebom, koža postaje čvršća i revitalizirana. Bogat sastav liposoma i ključnih sastojaka poput kolagena, hijaluronske kiseline i kofeina stimulira metabolizam kože i potiče mikrocirkulaciju, čineći ovaj losion idealnim izborom za održavanje zdravlja i ljepote kože.

Prednosti i značajke QMS Medicosmetics Body Balance kolagen losiona za tijelo

  • Hidratantni, njegujući i umirujući učinak na kožu
  • Dugotrajno zadržavanje vlage
  • Jača i učvršćuje kožu dugoročno
  • Stimulira metabolizam kože

Kako biste svoju kožu dodatno zaštitili od štetnih sunčevih zraka, preporučujemo upotrebu Derma Expert Cellular Sun Shield Fluida 50 + PA ++++. Ovaj losion za zaštitu od sunca pruža visoku zaštitu, pomaže u sprečavanju oštećenja uzrokovanih UV zračenjem i zagađenjem, dok istovremeno hidratizira i umiruje kožu. Idealna je kombinacija s Body Balance losionom za sveobuhvatnu njegu i zaštitu vaše kože tijekom cijelog ljeta.

 

Ljepota