Launchmetrics //

street style

Svi pratitelji modnih trendova imat će ekskluzivnu priliku upoznati se s posljednjim swimwear i resortwear kolekcijama dostupnima na Zalando.hr, dobiti priliku za modno savjetovanje s našom poznatom stilisticom Barbarom Repe, uživati na plaži uz dobru glazbu, kao i osvojiti posebne nagrade. Za sve koji planiraju biti dio ovog modnog događanja pronašli smo savršene komade, koji će vam ujedno poslužiti i za dnevne i večernje partyje na plaži.

Savršen dan za beach party

Dnevni beach partyji idealna su prilika da uživate u suncu, moru i dobroj glazbi, dok istovremeno pokazujete svoj jedinstveni stil. Za tu prigodu odaberite klasični bikini s visokim strukom ili jednostavni jednodijelni kupaći kostim upečatljivog uzorka. Sportski modeli također su popularni zbog dodatne podrške i udobnosti. Dodajte lepršavi pareo ili kukičane hlače koje će vas štititi od sunca te vam pružiti elegantan izgled i samo tako – spremni ste za dnevni tulum na plaži. Ne zaboravite na široki šešir i sunčane naočale za potpuni chic izgled.

Bilo da tražite klasične jednodijelne kupaće kostime ili moderne bikini komplete, vjerujemo da na modnoj platformi Zalando ih možete pronaći sve.

Golden hour izgleda savršeno na fotografijama, no može i uživo uz dobar outfit. Tanko pletene haljine i tunike od laganih materijala savršene su za partyje koji prate zalazak sunca. Birajte modele jarkih boja i cvjetnih uzoraka koji unose dozu svježine i radosti u svaki outfit. Kombinirajte espadrile koje će vam pružiti udobnost, ali i izgledati elegantno. 

Sofisticiraniji večernji look

Za party pod zvijezdama idealne su elegantne haljine od laganih materijala, midi satenske suknje i slip haljine – s njima ne možete pogriješiti. Uz njih idealno idu sandale s visokim potpeticama za sofisticiraniji izgled te modni dodaci koji podignu svaki look.

Ne zaboravite na najvažniji dio svakog ljetnog partyja – dobru zabavu uz još bolje društvo. 

Moda