Billie Eilish
Instagram //

Billie Eilish

Kraj Olimpijskih igara u Parizu je sve bliži i time su počele glasine o tome tko će ih zatvoriti. Tri imena koja su prva na listi su Billie Eilish, Snoop Dogg i Red Hot Chili Peppers. Sljedeće Igre bi se trebale održati u Los Angelesku za četiri godine te nije slučajno zašto su baš ova tri izvođača izabrana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Eilish je rođena u Los Angelesu gdje još uvijek živi. Njezin koncerti film iz 2021. godine se zove "Happier than ever: Love letter to Los Angeles." Razlozi Snoop Doggovog nastupa ne trebaju dodatno posebno objašnjenje osim da je postao prava celebrity ikona ovih Olimpijskih igara. Od prvog dana otkada je nosio olimpijski plamen, nije prestao zabavljati publiku uživo i preko ekrana. Peppersi su se pojavili na punk sceni Los Angelesa u 80-im godinama, a prvi nastup im je bio 1982 u klubu Grandia Room na Hollywood Boulevardu. Još jedna jasna povezica između njih i ovog odabira je bendov najveći hit iz 1999. godine, pjesma "Californication." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Svi glazbenici će nastupiti u Los Angelesu gdje će unaprijed snimiti svoje nastupe. Igre će se zatvoriti 11. kolovoza i Los Angeles od sljedećeg tjedna ima tri godine i 11 mjeseci da se pripremi za Ljetne igre. Trebale bi se održati od 14. do 30. srpnja 2028. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers)

Pop kultura