Adele
Profimedia //

Adele

Ovog vikenda održao se još jedan “Weekends with Adele” u Caesars Palaceu u Las Vegasu koji će svima ostati upamćen kao jedan od najemotivnijih. Naime, za vrijeme izvođenja hita “When We Were Young,” Adele je primijetila Céline Dion u publici i sa suzama u očima se uputila prema njoj. Nakon emotivnog zagrljaja, Adele je odala počast svojoj dugogodišnjoj kolegici i idolu, pozvavši publiku da je pljeskom pozdravi. Ovacije publike ponovno su izazvale emocije kod Céline, čiji se odnos s Adele produbljivao tijekom godina zajedničkih iskustava u Las Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele Now (@adelenow)

Adele je Celine davno nazvala “jednom od omiljenih osoba svih vremena", a ovaj nastup bio je rijetko javno pojavljivanje za 56-godišnju Céline, koja se posljednjih godina fokusira na svoje zdravlje, nakon dijagnoze sindroma ukočene osobe koje utječe na njezinu pokretljivost i ravnotežu. Unatoč zdravstvenim izazovima, Céline je nedavno izvela dirljivu verziju pjesme “Hymne A L'Amour” Édith Piaf tijekom Olimpijskih igara u Parizu, što je obilježilo njezin prvi nastup uživo od 2020. godine. Uskoro nas očekuje i cijeli dokumentarac koji će biti prikazan 25. na Prime Video platformi, a isti bilježi godinu dana u Celininom životu i obećava nefiltriran pregled nekih od najnemoralnijih trenutaka u njezinoj bogatoj karijeri.

Celine Dion
Ludovic MARIN/AFP/Profimedia //

Celine Dion

@celinedion //

Međusobno divljenje između Adele i Céline seže još od njihovog prvog susreta 2017., kada je Céline uručila Adele nagradu Grammy za Pjesmu godine. Od tada su nastavile podržavati jedna drugu, a ova večer u Las Vegasu naglasila je snagu njihovog međusobnog poštovanja, predstavljajući dirljiv podsjetnik na prijateljstvo između dva najomiljenija glasa u glazbi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele Now (@adelenow)

Pop kultura