Liam Payne
profimedia //

Liam Payne

Sinoć je u kasnim večernjim satima objavljeno kako je Liam Payne preminuo u hotelu u Argentini, a kao uzrok smrti se navodi pad s velike visine s balkona hotelske sobe. Okolnosti smrti su i dalje nepoznate, no vijest je došla kao veliki šok cijelom svijetu, ponajviše obožavateljima grupe One Direction. Paynea je javnost posljednji put vidjela u Argentini na koncertu drugog bivšeg člana benda Nialla Horana 2. listopada, prema videozapisima objavljenim na društvenim mrežama s koncerta.

Liam Payne,
Profimedia //

Liam Payne,

Nedavno je proslavio svoj 31. rođendan u Ujedinjenom Kraljevstvu, prema videozapisima objavljenim na njegovom Snapchatu. Payne je rođen u Wolverhamptonu, West Midlands, i najmlađi je od troje djece. Završio je City of Wolverhampton College, gdje je pohađao glazbenu akademiju.

One direction
Profimedia //

One direction

Payne je najpoznatiji kao član slavnog britanskog benda One Direction. Bend, koji su također činili Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Horan, prvi put se okupio 2010. godine nakon što su se svi članovi pojavili u britanskoj verziji talent showa The X Factor. U posljednjim se mjesecima šuškalo o ponovnom sastanku benda za comeback turneju.

Pop kultura