Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

What if I told you I'm a mastermind? pitala nas je Taylor Swift prije dvije godine i ne možemo kazati da nije u pravu. Tom jedino možemo dodati, What if I told you I'm a marketing mastermind? s obzirom na to da je upravo najavila The Eras Tour knjigu. Sljedeći tjedan počinje posljednjih nekoliko koncerata ove turneje, a opisala ju je kao "najčudesnije iskustvo." Knjiga će se sastojati od do sada neviđenih fotografija i njezinih osobnih promišljanja. Knjiga će imati 256 stranica i to je sve što nam je za sada poznato. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Osim toga, najavila je i The Tortured Poets Department: The Anthology na vinilu i CD-u. Da ne bude zabune, The Tortured Poets Department album je izašao kao dupli album kojeg je ona nazvala The Anthology. Tako se prvi dio sastoji od 16 pjesama, a drugi od 15. U prvom valu je izbacila sam prvi dio kao fizičko izdanje (CD i vinil), a sada je odlučila prodavati cijeli album koji se sastoji od 31 pjesme. Također, na pločama će obožavatelji moći poslušati četiri akustične verzije pjesama, ali se još uvijek ne zna jesu li to verzije pjesama s turneje ili studijske. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

The Tortured Poets Department: The Anthology i The Eras Tour knjiga su dostupni na američkom web shopu Targeta od 29. studenog. Još uvijek nemamo informacije za ostatak svijeta, ali je Swift napisla da uskoro stižu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Pop kultura