Angelina Jolie
Profimedia //

Angelina Jolie

Angelina Jolie je zablistala u metalik haljini na premijeri svog najnovijeg filma Maria na Američkom filmskom festivalu. Film je svoju svjetsku premijeru imao na Filmskom festivalu u Veneciji gdje je pokupio velike pohvale kritike, zaradio aplauz dug čak osam minuta, a uz sve to su počela velika šuškanja o sigurnoj nominaciji za Oscara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🔹Angelina Jolie🔹 (@angelinajolieofflicial)

Za najnovije pojavljivanje, srebrenu haljinu elegantna siluete, koju je glumica već nekoliko puta nosila, uskladila je srebrnim cipelama koje su provirivale ispod ruba haljine. Za svoje najglamuroznije izdanje ove haljine dosad, Jolie je odabrala elegantniji pristup, pa se tako odlučila za crni plašt koji joj je graciozno padao preko ramena. Ovaj jednostavan dodatak zadržao je sofisticiranost njenog izgleda, istovremeno omogućujući da metalik detalji dođu do izražaja.

Angelina Jolie
Profimedia //

Angelina Jolie

Method dressing

Pravo iznenađenje bio je odabir frizure. Angelina se za ovu priliku odlučila za voluminozne, natapirane kovrče koje su istaknule dramu i eleganciju i podsjetile nas na glamur klasičnih filmskih zvijezda. S obzirom na to da glumica u filmu utjelovljuje legendarnu opernu divu Mariju Callas i odabir make-upa je bio u skladu s njenim likom. Njen smjeli crveni ruž i vibrantna crvena manikura dodatno su pojačali dramatični efekt i stvorili koherentan izgled na crvenom tepihu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝘼𝙣𝙜𝙚𝙡𝙞𝙣𝙖 𝙅𝙤𝙡𝙞𝙚 (@angelinajoliesu)

Baš kao i Callasina legendarna prisutnost na opernoj pozornici, Angelinin izgled odlikovala je sofisticiranost i suptilna ekstravagancija. Sa svojom dramatičnom ljepotom i promišljenim pristupom modi, podsjeća nas sve da prava elegancija leži u umjetnosti ponovnog zamišljanja. Jedva čekamo pogledati film!

Angelina Jolie
Profimedia //

Angelina Jolie

Moda