Zendaya i Tom Holland
Profimedia //

Zendaya i Tom Holland

Nije tajna da su Zendaya i Tom Holland jedan od najstaylish celebrity parova, a to je samo dodatno potvrdilo njihovo posljednje pojavljivanje na jednom događanju na Manhattanu na kojem su proslavili lansiranje Tomove nove linije bezalkoholnog piva, Bero. Zendaya je za isti nosila kožnu Louis Vuitton haljinu u bordo boji s tankim naramenicama. Haljina je imala istaknut remen koji je naglasio struk, dok je duboki V-izrez dodao dašak glamura. Look je upotpunila špic cipelama i blistavom dijamantnom ogrlicom koja je elegantno balansirala s odvažnom teksturom kože. Holland ju je savršeno pratio u sakou iste nijanse, crnoj košulji i hlačama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli That Movie Blog (@thatmovieblog)

Par koji zna kako uskladiti stil – na i izvan crvenog tepiha

Zendaya i Holland imaju brojne modne trenutke koji pokazuju kako znaju uskladiti svoje individualne stilove. Zendaya blisko surađuje s poznatim stilistom Lawom Roachom, dok Tom surađuje s njegovom dugogodišnjom asistenticom Crystalle Cox, koja je osmislila njegov look inspiriran Bero pivom.

Zendaya i Tom Holland
Profimedia //

Zendaya i Tom Holland

Boja jeseni 2024.

Od pista Sabata de Sarna do baršunastih kaputa Saint Laurenta, bordo crvena nijansa je posvuda. Ova boja donosi toplinu i sofisticiranosti svi komadima odjeće, pa se tako isprofilirala kao nezaobilaznim odabirom za sve one koji traže spoj modernosti i bezvremenosti. Bilo da se odlučite za smjeli statement, poput Zendaye, ili za suptilan dodatak poput Tomovog sakoa, s bordo bojom nećete pogriješiti.

Zendaya i Tom Holland
Profimedia //

Zendaya i Tom Holland

Zendaya i Tom Holland nastavljaju postavljati trendove, a njihov posljednji izlazak dokazuje da kad je riječ o stilu, par je uvijek su na istoj strani!

Moda