Promo //

Nakon hrvatske i engleske verzije, slikovnica za koju je iskazan interes iz čitavog svijeta dobila je svoje njemačko izdanje. Jedan od najprodavanijih domaćih naslova "Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo" od sada je dostupan i na njemačkom jeziku, s obzirom na veliki interes koji su iskazali fanovi s njemačkog govornog područja.

Vijest o njemačkoj verziji slikovnice na mrežama je podijelio i Baby Lasagna, pri čemu je na njemačkom pročitao i nekoliko rečenica iz naslova "Baby Lasagna und Kater Stipe - Eine große Freundschaft".

Slikovnica koja iz perspektive mačka Stipe donosi priču o eurovizijskoj "Rim Tim Tagi Dim" avanturi Baby Lasagne u svega dva mjeseca od objave rasprodana je u nekoliko tisuća primjeraka i jedan je od najprodavanijih domaćih naslova. Mačak Stipe je nadahnuće Baby Lasagni u pisanju hit-pjesme i neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku. Svi likovi u slikovnici oblikovani su prema stvarnim karakteristikama i anegdotama, a najmlađi kroz ovu priču uče o podršci, ustrajnosti i zajedništvu.

Autor teksta i ilustracija je Igor Jurilj, ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri, a slikovnica je nastala uz pomoć jednog od protagonista - Baby Lasagne. Za grafičko oblikovanje zaslužan je Tomislav Vranić Vrana.

Ovo šareno i toplo izdanje osvojilo je publiku svih generacija diljem svijeta, a nakon hrvatske i engleske verzije, slikovnica je od sada dostupna i na njemačkom jeziku, u izdanju glazbene knjižare Rockmark. "Nastavljamo pratiti Baby Lasagnu u njegovom radu i podržavamo ga i u njegovom globalnom putovanju", poručuju iz Rockmarka.

Pop kultura