Salma Hayek
Instagram //

Salma Hayek

Olimpijske igre prati cijeli svijet, pa je skroz očekivano kako će sutra na otvorenju Olimpijskih igara u Parizu biti i nekoliko slavnih osoba iz raznih područja koja osim sporta, uključuju i pop kulturu, glumu, modu i dr. Danima se nagađa tko će sve pjevati na otvaranju, pa se jučer šuškalo da će to biti Celine Dion. Razlog tomu je što je viđena u hotelu u Parizu za što mnogi vjeruju da nije slučajno. Njezinu kolegicu Lady Gagu se također spominje kao jednu od glazbenica koja će biti dio ovog velikog otvaranja. Najnovije vijesti nagađaju da će baš njih dvije zajedno otpjevati klasik "La vie en rose" francuske glazbene dive Edith Piaf. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Reper Snoop Dogg je isto obznanio na svom X profilu da će sudjelovati. Objavio je fotografiju ispred The Hôtel de Ville, pariške gradske vjećnice i napisao: "Jeste spremni?" Dogg će nositi baklju kroz završne faze kada bude prolazila kroz Pariz prije ceremonije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Jučer je Salma Hayek iznenadila sve kada je na svoj Instagram profil postavila videa i fotografije na kojima nosi olimpijski plamen. U opisu je napisala: "Jučer sam imala čast nositi olimpijski plamen, simbol svjetla, nade, mira i jedinstva. Dok sam nosila baklju i sudjelovala u štafeti, bila sam ponosna što predstavljam trajni duh Olimpijade, donoseći svjetlo, nadu i jedinstvo svima." Mnogi u komentarima su kritizirali ovaj potez zbog Hayekine obiteljske pozadine. Naime, onda je u braku s François-Henri Pinaultom koji je milijardu i vlasnik francuske luksuzne grupe brandova Kering. Njegova tvrtka u svom vlasništvu ima bodne brendove poput Guccija, Saint Laurenta, Alexandera McQueena, Bottege Venete i Balenciage. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Pop kultura