Emily In Paris
Instagram //

Emily In Paris

Prvi dio izlazi 15. kolovoza dok drugi dio četvrte sezone stiže 12. rujna. Glumačka postava je ostala ista, a radnja se nastavlja u Emilyinom traženju svoje ljubavi po prijestolnici mode, u Parizu.

Zadnja sezona je završila ljubavnim trokutom Gabriela, Emily i Camille koja je trudna, ali se u međuvremenu ispostavilo da se zaljubila u djevojku. Emily se ponovno našla između chefa Gabriela i bankara Alfiea. Iz najave je vidljivo da Mindy i dalje ostaje njezina najbolja prijateljica koja je pokušava savjetovati, ali nova sezona donosi nove likove i zaplete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Glumci su u promotivnom videu Netflixa četvrtu sezonu opisali riječima osveta, kaotično, srce parajuće, avanturistički, zbrčkano. Također, nagađa se da će se dio ove sezone odigrati i u Rimu ali o tome se ništa ne otkriva u najavi. Lily Collins, koja glumi lika Emily, je na svom službenom Instagram profilu postavila fotografije iz Rima i napisala da je sljedeća lokacija.. Nama ostaje čekati što nam donosi ova sezona „Emily in Paris“ i hoće li na tren napustiti grad u kojem je serija započela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Pop kultura