Profimedia //

Od svog rođenja, mali princ je često bio u centru pažnje javnosti zbog svoje šarmantne i duhovite prirode baš kao i njegov brat princ Louis. Njihovi najsmješniji trenutci podsjećaju nas na važnost iskrenosti i radosti u svakodnevnom životu, a u nastavku izdvajamo 5 najupečatljivijih trenutka najstarijeg princa!

2.⁠ ⁠Princ George i prvi dan škole

Dok su ga roditelji pratili do škole, George je svojim izrazom lica i pomalo zbunjenim pogledom osvojio srca gledatelja. Njegova reakcija na prvi susret s učiteljima i novim okruženjem bila je neprocjenjiva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TOWN&COUNTRY (@townandcountrymag)

3.⁠ ⁠Susret s Obamom

Jedan od najpoznatijih i najsmješnijih trenutaka bio je kada je tadašnji američki predsjednik Barack Obama posjetio princa Georgea. Maleni princ ih je dočekao u svojoj pidžami i kućnom ogrtaču. Slika Georgea kako opušteno razgovara s predsjednikom Obamom postala je viralna i pokazala koliko je George zapravo prirodan i spontan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

4.⁠ ⁠George i helikopteri

Princ George je poznat po svojoj fascinaciji helikopterima. Tijekom posjeta zračnoj bazi, George je imao priliku sjediti u helikopteru i igrati se komandama. Njegovo uzbuđenje i oduševljenje su bili toliko zarazni da su nasmijali sve prisutne, uključujući njegove roditelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prince George of Wales ✨ (@hrhprincegeorgeofwales)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prince George of Wales ✨ (@hrhprincegeorgeofwales)

5.⁠ ⁠Koncert Taylor Swifft

Ovaj nezaboravni trenutak zabilježen je nakon Taylorinog prvog londonskog koncerta na Eras turneji na kojoj je George uživao uz sestru i oca!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

 

Pop kultura