The Bear
IMDB //

The Bear

Televizijska akademija objavila je nominacije za 76. dodjelu Emmyja. Serija „Shogun" je odnijela čak 25 nominacija uključujući prve glumačke nominacije za Hiroyukija Sanadu i Annu Sawai. Televizijski kanal FX je ukupno osvojio čak 93 nominacije. "The Bear" je već bio Emmy zvijezda, osvojivši 10 nagrada prošle godine, ali ove godine je odnio rekordne 23 nominacije. "Glumačke nominacije dobili su Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce i Liza Colón-Zayas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO (@hbo)

Uz „Shogun" i „The Bear", FX je dobio nominaciju za humorističnu seriju „Reservation Dogs". Također, Selena Gomez je konačno dobila glumačku nominaciju za "Only Murders in the Building“, a u kategoriji su joj se pridružile kolegice Maya Rudolph, Quinta Brunson, Jean Smarth i Kristen Wiig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apple TV (@appletv)

Serija "Pravi detektiv: Noćna zemlja" HBO-a je dobila s 19. Kultni "Saturday Night Live" je odnio 17 nominacija. Apple TV+ postigao je čak 72 nominacije zahvaljujući serijama "The Morning Show" (16), "Palm Royale" (11) i "Lessons in Chemistry" (10).

76. dodjela Emmyja održat će se uživo iz LA Live Peacock Theatra u Los Angelesu u nedjelju, 15. rujna, od 20 sati do 23 sata ET/5 popodne do 8 sati PT na ABC-u, a bit će dostupna za streamanje sljedeći dan na Huluu. Domaćin još nije imenovan.

Pop kultura