Answear
//

Answear

Sunčano i toplo vrijeme je već debelo stiglo, a unatoč visokim temperaturama sve više boravimo na otvorenom. Osunčane terase i parkovi su nam omiljena mjesta za odmor i uživanje. S obzirom na temperature, količinu odjevnih predmeta smo sveli na minimum, ali zato su modni dodaci postali krucijalni dio naših garderobi.

Dobre sunčane naočale uvijek su jedan od ključnih modnih dodataka za ljeto. Osim što štite oči od sunčevih zraka, sunčane naočale svačijem izgledu dodaju dozu osobnosti i stila. Ljeto je stoga pravo vrijeme za kvalitetan novi par sunčanih naočala koje će nas pratiti kroz vruće mjesece.

Dobar stil na Answearu

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama. Zvučnim imenima čije se sunčane naočale nalaze u ponudi modne trgovine Answear, nedavno se pridružio i Off-White. Njihove su sunčane naočale prepoznatljive po avangardnom dizajnu, odvažnim siluetama i oštrim geometrijskim linijama i potpuno su u skladu s dizajnerskim kodom modne kuće Off-White.

U modnoj online trgovini Answear zastupljene su i Sunčane naočale Balmain. Jedinstvena estetika modne kuće Balmain odražava se i u dizajnu sunčanih naočala. Savršen spoj jednostavnosti, elegancije i perfektne konstrukcije ono je što naočale Balmain čini omiljenim statement komadom svjetskih trendsetterica.

Balenciaga, modna kuća duge povijesti, svoje sunčane naočale izrađuje od najkvalitetnijih premium materijala, a osim kvalitetom, ove naočale osvajaju ljubiteljice fine estetike i svojim modernim dizajnom. Sunčane naočale Balenciaga možete pronaći u modnoj online trgovini Answear.

Etro sunčane naočale, prepoznatljive po kvalitetnim materijalima, preciznoj izradi i naglašenim detaljima, još su jedan od sjajnih brendova na Answearu. Etro sunčane naočale su uvijek zanimljiv i originalan modni dodatak koji će podići i najjednostavniji outfit.

Sunčane naočale Isabel Marant su, baš poput svih ostalih Isabel Marant komada, namijenjene ženama koje imaju dobar ukus i polažu pažnju na svoj izgled. Ove su sunčane naočale svojim hrabrim nonšalantnim stilom osvojile suvremene i sofisticirane žene koje trendove prilagođavaju svom ukusu.

Modna kuća Jimmy Choo omiljeni je brend stilskih ikona, a Jimmy Choo sunčane naočale ogledni su primjer glamuroznog karaktera ovog luksuznog brenda. Krasi ih moderan spoj klasičnih linija i luksuznih detalja, a dizajnirane su tako da pruže vrhunsku zaštitu od sunčevih zraka, dok istovremeno naglašavaju stil i eleganciju osobe koja ih nosi.

Još jedan od kultnih brendova na Answearu je Saint Laurent. Sunčane naočale Saint Laurent poznate su po svojoj ikoničnoj estetici koja njeguje minimalistički pristup dizajnu, a krase ih jednostavne i elegantne linije koje naglašavaju oblik lica. Čiste linije, sofisticirane siluete i luksuzni detalji u kombinaciji s vrhunskom kvalitetom materijala i izrade, zaštitni su znak ovog brenda s puno stila.

Tom Ford sunčane naočale poznate su po svojoj luksuznoj estetici, sofisticiranom dizajnu i visokoj kvaliteti. Dizajn čistih linija i silueta predstavlja bezvremensku eleganciju u koju brend uspješno uklapa nekonvencionalna rješenja i zanimljive kombinacije materijala.

Sunčane naočale Versace pravi su primjer ekstravagantnog luksuza. Naočale Versace odišu glamurom, a tome doprinose zlatni detalji i upečatljivi uzorci. Osim što predstavljaju modni statement, sunčane naočale Versace karakterizira luksuzna kvaliteta izrade. Sve ove sjajne brendove možete pronaći u modnoj online trgovini Answear.

Answear je odgovor na sva modna pitanja

Answear.hr je jedna od najbrže rastućih europskih platformi e-trgovine u modnoj i lifestyle industriji. Ova online trgovina, koja posluje na 12 europskih tržišta, postavlja nove standarde u segmentu kupovine. Na Answear.hr možete pronaći preko 200.000 pažljivo odabranih proizvoda iz preko 700 globalnih modnih brendova, poput: Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Zahvaljujući pažljivo odabranom asortimanu, otvara kupcima inspirirajući svijet originalnih modnih stilova i dizajnerskih predmeta za uređenje doma.

Moda