Profimedia //

Poznati glumac na događaju se pojavio u pratnji svoje nove djevojke, Ines de Ramon, a nas je osvojio svojim besprijekornim stilom koji je nešto drugačiji od onoga na koji smo do sada navikli. Brad je nosio laganu jaknu i hlače u maslac žutoj boji i tako se istaknuo među tipičnim tamnijim i neutralnijim tonovima često viđenim u paddocku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viral Pop Culture (@viralpopculture)

Jakna je dodala sportsku, a opet elegantnu notu njegovom izgledu, a cijeli look upotpunio je šarenim bucket šeširom i klasičnim avijatorkama. Ispod jakne,glumac je zadržao klasičan izgled s bijelom majicom s pomoću koje je uspješno izbalansirao smjeli žuti komplet, omogućujući da njegovi dodaci dođu do izražaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Njegovo pojavljivanje na Britanskom GP-u poslužilo je kao uvod za nadolazeći film, "F1" koji je najavljen za 2025. godinu, a u kojem glumi Sonnyja Hayesa,vozača koji se nakon nekoliko godina vraća sportu. Bradova posvećenost ulozi kao i uvijek je očita, pa se tako besprijekorno uklopio u ovo trkaće okruženje.

Ovaj izgled bio je majstorska lekcija kako izići iz zone komfora, a pri tome zadržati svoju autentičnu stranu, što stvarno nije lak zadatak. Odražavajući dinamičan i uzbudljiv svijet Formule 1. Brad je već uspio zagolicati našu maštu, pa sada jedva čekamo vidjeti novi film. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carlos Sainz (@carlossainz55)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brad Pitt Mx (@bradpitt_mx)

 

Moda