@ysl
//

@ysl

Poznata francuska modna kuća Saint Laurent, predstavila je novu knjigu u kojoj je bezvremenska privlačnost Zoë Kravitz zabilježena kroz objektiv renomiranog fotografa Henrika Puriennea. Ova zbirka, nazvana "ZOË", utjelovljuje besprijekoran spoj samopouzdane i suvremene senzualnosti koja definira Saint Laurenta ženu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Kreativni direktor brenda Anthonyjem Vaccarellom već je odavno fasciniran poznatom glumicom, pa  "ZOË" obuhvaća više od 100 stranica upečatljive crno-bijele fotografije, koje prikazuju Kravitz u raznim okruženjima. Fotografije ističu njezin višeslojni karakter, a svaka od njih odražava zajedničku viziju Zoë i Vaccarella, pružajući uvid u bit moderne ženstvenosti i elegancije.

Osim Zoë, u knjizi se pojavljuje i Jeremy Allen White koji daje dubinu i naraciju ovom vizualnom putovanju. Whiteova uključenost služi kao komplementarni element, pa tako prisustvo američkog glumca obogaćujući cjelokupnu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Knjiga "ZOË" bit će dostupna za kupnju u knjižnici Saint Laurent Babylone u Parizu i u Saint Laurent Rive Droite trgovini u Los Angelesu. Ovo izdanje sigurno će biti traženi kolekcionarski predmet za ljubitelje mode i obožavatelje jedinstvenog stila Zoë Kravitz, jedne od najvećih modnih figura današnjice.

 

Moda