Natalie Portman
Dior Press //

Natalie Portman

Crni labud. Jackie. Dnevnik Anne Frank. Natalie Portman može sve. Zavidan je to kinematografski i kazališni domet koji joj je donio Oscar, Golden globe i BAFTA nagrade, te još more ostalih prestižnih priznanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natalie Portman (@natalieportman90s)

Nakon što je započela svoju glumačku karijeru u dobi od 12 godina je postala poznato ime mnogim velikim dizajnerima, a s vremenom je njezin stil evoluirao i pružio nam mnoge legendarne trenutke koji su se urezali u naše pamćenje. Primjerice, Oscari 2020. godine.

Portman je Dior žena, zaštitno je lice brenda i raznih kampanja uključujući Miss Dior, a nije teško shvatiti zašto. Portman utjelovljuje Dior ženu i njezine vrijednosti, njihov način gledanja i njihov stav prema odijevanju. Ne boji se prodrmati stvari, prepušta se čak i eksperimentiranju i hrabrim bojama, ali ipak zna modnu formulu koja joj odgovara. To je lekcija kako se odijevati za sebe, ali ostati otvoren za trenutke pomicanja granica.

Portman ćemo uskoro gledati u njenoj prvoj ikada televizijskoj ulozi za nadolazeću kriminalističku seriju Lady of the Lake na AppleTv+.

Natalie Portman glumi Maddie Schwartz, židovsku kućanicu koja se želi odreći tajne prošlosti i ponovno se predstaviti kao istraživačka novinarka, uz Ingram Cleo Johnson, majku koja plovi političkim podzemljem Baltimorea dok se bori kako bi zaštitila svoju obitelj. Njihovi različiti životi isprva se čine kompatibilnim, ali kada Maddie postane previše involvirana u Cleinu misterioznu smrt, otvara se ponor koji sve oko njih dovodi u opasnost.

Portman je trenutno na press turneji za ovu seriju, čiju prvu epizodu dobivamo krajem ovog tjedna, a mi smo ponovo oduševljeni apsolutno svakim njenim korakom na crvenim tepisima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natalie Portman (@natalieportman)

Moda