Bella Hadid
Profimedia //

Bella Hadid

Pronalazak savršenog spoja stila, praktičnosti i pristupačnosti može biti izazovan zadatak, pogotovo kada govorimo o torbama. No, izgleda kako je to piece of cake za Bellu Hadid koja je prošlog tjedna nekoliko puta viđena s jednim novim favoritom: Coach Brooklyn tote torbom, besprijekornim spojem elegancije s svakodnevnom funkcionalnošću.

Kako se modna industrija okreće prema praktičnijim dizajnima, potražnja za svestranim modelom torbe koja je ujedno jako stylish, sve je veća i veća, pa se Coach Brooklyn Tote nameće kao idealan izbor. Bilo da u njoj nosite osnovne stvari za putovanje, poput boce vode, laptopa ili dodatnog para cipela ili svakodnevne stvari poput novčanika, ruža i ključeva od stana, ova torba je prava prekretnica na tržištu dizajnerskih torbi srednjeg ranga.

S cijenom ispod 500 eura čak i za veći model, Brooklyn tote nudi mješavinu luksuza i pristupačnosti koju je izgleda prepoznala i poznata manekenka. Za razliku od mnogih torbi koje se oslanjaju na upadljive logotipe i pretjerane detalje, Brooklyn tote se ističe po svojoj suptilnoj eleganciji. To je klasična torba preko ramena koja nadopunjuje bilo koji outfit, od elegantnih uredskih kombinacija do ležerne dnevne odjeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HadidsCloset (@thehadidcloset)

Upravo je tako u nekoliko navrata nosila Bella. U prvoj kombinaciji upotpunila je capri hlačama, lepršavim bijelim topom dugih rukava i chic crnim cipelama na petu s otvorenim prstima. Za drugu kombinaciju, Bella se odlučila za nešto više rock-chic izgled, pa ju je tako nosila uz duge kožne hlače s cirkonima u zelenoj boji, bijelim topom sa zanimljivom grafikom i natpisom "Here comes the trouble" te chunky zlatnim nakitom. Jako Bella core!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HadidsCloset (@thehadidcloset)

Ova nova Coach Brooklyn tote torba izvanredan je komad koji nudi i stil i praktičnost, pa ne sumnjamo kako je upravo ovo novi it model koji ćemo uskoro viđati posvuda. Bravo Bella, još jednom si postavila trendove za nadolazeću sezonu. 

Moda