Louis Vuitton
Instagram //

Louis Vuitton

Kroz seriju kinetičkih skulptura i vibrantnih grafika, Louis Vuitton hvata bit sportskog duha s imerzivnim izlozima u svojim trgovinama u Parizu. Ovi izlozi slave Olimpijske i Paraolimpijske igre koje ćemo imati priliku gledati sljedeći tjedan, a svaki izlog je pažljivo osmišljen kako bi odavao počast putovanjima sportaša, simbolizirajući njihovu neumornu potragu za pobjedom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

Uz kinetičke skulpture, u izlozima se mogu pronaći i naslijeđeni komadi Louis Vuittona koji ističu bogatu povijest zanatstva i inovacije brenda. Legendarni kovčezi, posebno dizajnirani za Igre posebno se ističu, pa tako osim što slave sveprisutni sportski duh, izlozi odaju počast i Louis Vuittonovoj ostavštini i povezanosti s Olimpijadom. 

Premium partnerstvo

Kao dio Premium Partnerstva između LVMH-a i Pariza 2024, Louis Vuitton ove godine igra ključnu ulogu u podršci i proslavi Igara. Ova suradnja odražava zajedničku predanost izvrsnosti, kreativnosti i natjecateljskom duhu koje je obilježeno i posebnom edicijom kovčega za medalje i baklje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

Kovčezi za medalje imaju interijere od crne mat kože i eksterijere prekrivene ikoničnim Monogram platnom. Kovčezi za baklje, ukrašeni elegantnim Damier motivom, nude upečatljiv kontrast unutrašnjosti, utjelovljujući Louis Vuittonovu tradiciju dizajna i inovacija.

Ambasadori kuće

Još jedna inicijativa brenda ove godine uključuje i podršku četiri izuzetna sportaša kao Ambasadora kuće za Pariz 2024: Léon Marchand (svjetski rekorder u plivanju), Enzo Lefort (olimpijski zlatni medalist u mačevanju), Antoine Dupont (legenda ragbija) i Timothée Adolphe (paraolimpijski srebrni medalist u sprintu na 100 metara).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

Brend je nedavno objavio i atraktivan video na svom Instagram profilu koji predstavlja genijalnoj plivača  Marchanda, pa tako definitivno možemo zaključiti kako je partnerstvo između Louis Vuittona i Olimpijskih Igara u Parizu 2024. obilježeno i novim izlozima, zapravo savršen način da se oda počast neumornoj potrazi za izvrsnošću koja definira svijet mode i sporta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

 

Moda