Anne Hathaway
Profimedia //

Anne Hathaway

Meryl Streep će ponovno utjeloviti glavnu urednicu modnog magazina Runway, a u novom djelu nam ostaje vidjeti u kojim ulogama će se naći Emily Blunt i Anne Hathaway i iskreno jedva čekamo! Jedan od glavnih razloga našeg uzbuđenja je naravno modni aspekt, odnosno odgovornost koju film sa sobom nosi po pitanju izbora jednako legendarnih lookova koji su nešto prilagođeniji suvremenom vremenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Digital Spy (@digitalspy)

Iskreno se nadamo da će u tome uspjeti, no do tada, preostaje nam da ponovno zavirimo u bogatu arhivu lookova iz prvog dijela kojoj se uvijek rado vraćamo. Ovoga puta iz iste smo izvukli legendarnu maslinasto zelenu haljinu Anne Hathaway koju je nosila tražeći najnoviji rukopis Harryja Pottera za Mirandine kćeri blizanke. Haljina koja savršeno odražava neprežaljeni Y2K summer realness nosi potpis Calvina Kleina, a Anne ili bolje rečeno Andy, je u filmu nosila uz Chanel sunčane naočale, Kate Spade torbu, glomazni remen i naravno, zlatne cipele na petu. Cijeli look upotpunila je duga zlatna ogrlica, naušnice i par chunky narukvica.

Do ove tamno-zelene haljine je naravno nemoguće doći, pa smo se bacili u potragu i skenirajući sve komade, pronašli one koji su im dostojna zamjena. Donosimo ih u nastavku: 

Haljina

Remen

Torba

Cipele  

Sunčane naočale 

Nakit

Moda